IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква до Стефановден?

21 декември 2020 14 30

Астрологична прогноза за периода 21 – 27 декември

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 21 – 27 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Работоспособността ви ще е достатъчно висока през първите няколко дни на седмицата. Ще успеете да довършите започнатото и да посрещнете празниците с вътрешното удовлетворение, че сте били максимално полезни и за себе си, и за работата. Въздържайте се от прояви на ревност и не се опитвайте непрекъснато да контролирате действията на околните. Колкото по-ефективно организирате времето, с което разполагате, толкова по-малки разходи ще направите.

Телец

Импровизирайте, но придържайки се към логиката и без да рискувате. Към някои занимания ще се наложи да се върнете повторно, към други – даже за трети път. Не ги подминавайте с пренебрежение. Вълнуващите приключения ще са свързани с любовните преживявания и с кратко пътуване. То може да започне като служебно, но ще завърши с празнична нотка и мили подаръци. Стремете се към възможно най-добри резултати. Благодарение на тях ще получите примамливи предложения, обещаващи и допълнителни приходи.

Близнаци

Най-разсеяни ще сте в понеделник. Във ваш интерес е да се вслушвате в препоръките на близките и колегите си, за да не пропуснете нещо важно. След това ще успеете да възстановите обичайното си работно настроение. За уреждане на сложни казуси се доверете на интуицията си, дори когато ви подсказва, че е по-добре да отложите решаването на въпроса. Разпределете силите и задачите си така, че да не се преуморявате. Финансовото ви състояние ще е нестабилно, независимо че може да получите някакви допълнителни приходи. Въздържайте се от покупки, в чиято необходимост имате дори минимални съмнения.

Рак

Избягвайте необмислените действия и резки изказвания, които биха се отразили разрушително на личните и по-конкретно на любовните отношения. През първите два дни на седмицата се отдайте изцяло на работата си. Постарайте се да спазите обещаните срокове, като при това си наложите умерено темпо и не прекалявате с претенциите спрямо околните. Няколко финансови въпроса ще излязат на дневен ред. Заемете се само с неотложните. Проверете дали не са променени сроковете на падежите на задълженията ви и ако се падат в почивните дни, погасете ги преди това, за да не плащате лихви или други санкции.

Лъв

Началото на седмицата може да е малко тягостно. Да се натъквате на разни затруднения или да влагате повече усилия от обикновено в дейности, с които до момента сте се справяли като „на шега“. Не мислете за старите грешки и не намалявайте темпото. Колкото сте по-заети, толкова по-ведри ще са мислите ви. Не забравяйте, че големите постижения обикновено започват с малки крачки. Запазете спокойствие, бъдещето е пред вас. За известно време може да отложите уреждането на материални и финансови въпроси. Занимавайте се само с тези, за които разполагате с достатъчно информация и ви засягат лично.

Дева

В случай, че зависи от вас и е възможно, то използвайте първите няколко дни от седмицата за повишаване на знанията и подобряване на професионалните си умения. Потърсете в интернет най-новото във вашата област, участвайте в дискусии на групи за обмяна на опит. Опитайте да разнообразите ежедневните задължения. Посветете част от времето на близките си. Близостта с тях ще повиши творческия ви потенциал и интелектуален заряд. Избягвайте спонтанните разходи, ще попаднете на некачествена стока. Ако все още не сте купили всички подаръци, то по-добре ги отложете за след празника. Подаръкът си е подарък и създава радост по всяко време.

Везни

Приближаването на празниците ви вдъхновява и зарежда с романтично настроение. Ако сте в конфликт с някого, сега е моментът да оправите нещата. Убедителни сте, въздействащи и със сигурност ще ви хрумнат компромисни решения, от които всички ще са доволни. Фактът, че сте успели да се освободите от някаква вражда ще е най-ценният ви коледен подарък. Избягвайте създаването на нови връзки. Хората ще се окажат съвсем различни от това, за което се представят и у вас ще остане неприятното усещане за измама. Стара традиция е, че за празник всеки трябва да купи и внесе нещо ново у дома. Ако сте си набелязали скъпи покупки за дълготрайна употреба, възползвайте се от възможностите на интернета. Най-вероятно ще попаднете на изгодни промоции с подходящи цени и дълъг гаранционен срок.

Скорпион

Намалете претенциите и очакванията и само наблюдавайте какво се случва около вас. Предстоят изненади, които ще ви зарадват. Без усилия и без външна помощ ще постигнете цели, които са ви изглеждали нереални. Не, не са коледни чудеса, а материализиран ефект от променения ви начин на мислене. Възприемайки фактите с оптимизъм правите живота си по-лесен и обстановката, в която пребивавате по-приятна. Действайте с въображение, раздайте на близките си по искрица радост и се насладете на блясъка в очите им. Не давайте и не взимайте пари назаем. Въздържайте се от прояви на разточителност и тщеславие. Разчитайте само на средствата, които сте заработили със собствения си труд. Случайните приходи ще изчезнат така внезапно, както са се появили.

Стрелец

Не се отклонявайте от предварително избраната посока. Първият ден от седмицата ще е изпълнен с много неизвестности и изкушения. Приемете ги като проверка за собствената си устойчивост и умение да се справяте със сложности. Промените, които сте си набелязали ще се случат, ако вярвате в себе си. Не навлизайте в чужда територия и не експериментирайте. Ще довършите започнатото, ако заложите на познатото и традиционното. Не разчитайте на допълнителни приходи, което означава, че не трябва да си позволявате извънредни разходи.

Козирог

Всичко ще ви е по много през тази седмица: и работата, но и силите, и мотивацията, и вдъхновението, и търпението. Условията за довършване на започнатото са налице, крайните резултати зависят изцяло от настроението и амбициите ви. И като се има предвид, че вие сте работохолиците на зодиака, то няма причини да не стигнете до финалната права и да се поздравите със заслужени успехи преди празника. Точно в най-напрегнатия, но и в най-подходящия момент ще получите средства, които ви се дължат от много време. Не бързайте да ги ползвате за празниците. Съвсем скоро ще ви потрябват за по-сериозни цели.

Водолей

Седмицата започва със съвпад на Юпитер и Сатурн във вашия знак. Приемете го като подсказка, че трябва да насочите усилията си към занимания, които към момента съвсем не са ви се получавали. И ако при предишните опити сте залагали на въображение и експерименти, сега трябва да заложите на дисциплина и последователност. Успоредно с професионалните задачи ще успеете да изгладите и безредиците от личен характер, което в известна степен за вас ще се окаже по-важно за доброто ви настроение. Парите обичат целеустремените. Не разчитайте на късмет. През тази седмица всяка стотинка, която получавате допълнително ще е заслужена награда за положените усилия.

Риби

Настроението за предстоящите празници зависи почти изцяло от хората, с които ще общувате. Самите вие ще сте неустоимо магнетични, лъчезарни и контактите ви ще са интензивни. Ако към момента шефът или колегите са забравили да изпълнят дадени към вас обещания, то крайно време е да им ги напомните. Със сигурност ще получите каквото ви се полага. Ще си направите огромна услуга, ако се дистанцирате от личности, излъчващи недоверие и негативизъм. Успоредно с това не забравяйте да спазвате ограниченията за социална дистанция, наложени от епидемичната обстановка. Анализирайте финансовите резерви, с които разполагате, но не бързайте да ги влагате в каквото и да било. Обсъждайте дългосрочните инвестиции с близките си и се съобразявайте с мнението им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари