IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 декември

22 декември 2020 08 50

Ето какво да очаквате за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще изникнат някои допълнителни задачи, но това съвсем не означава, че трябва да се надбягвате с времето. Поддържайте равномерно темпо на работа. Съществува опасност от травми. Във възможностите ви е да ги избегнете.

Телец

Не купувайте нищо от случайни търговци. Съхранявайте надлежно парите и вещите си. Не е изключено да станете жертва на посегателство. Ако нямате сериозни причини да посещавате места, където има струпване на много хора, не го правете.

Близнаци

Доверете се на логиката, а не на предчувствията си. Следвайте програмата, която предварително сте си направили, независимо че на моменти може да имате съмнения в шансовете за изпълнението ѝ. Ще получите нужната помощ точно тогава, когато най-малко очаквате.

Рак

Поведението на непознати, трафикът или друг външен фактор ще ви направи по-раздразнителни от обикновено. Въздържайте се от емоционални изблици, за да не си го изкарате на грешния човек. Ще ви обхване чувство за вина и няма да ви е приятно.

Лъв

Погрижете се старателно за външния си вид преди да излезете от дома. Предстоят случайни срещи с хора, които познавате и няма да ви е все едно как изглеждате и какво впечатление сте им направили.

Дева

Опитайте се да приемете днешните събития с реализъм, а не с фатализъм. Нищо няма да е нито толкова лошо, нито толкова хубаво, колкото изглежда на пръв поглед. Най-лесният начин да се справите с неприятните изненади е да мислите позитивно.

Везни

Посветете деня на рутинните си занимания и избягвайте контактите с непознати. Опитайте се да свършите колкото може повече работа с помощта на интернет. Внимателно обработвайте платежните си документи.

Скорпион

Обърнете внимание на забележките и критиките, които получавате за работата си. Най-вероятно ще са добронамерени и насочени към това да ви помогнат, а не да ви оскърбят. Помислете дали няма зрънце истина в тях и направете нужните корекции.

Стрелец

Не реагирайте на провокации, целящи създаването на враждебна обстановка. Няма смисъл да си разваляте настроението заради нападките на хора, на чието мнение не държите. Вършете си работата така, че да не навредите на здравето си.

Козирог

Дистанцирайте се светкавично, ако случайно попаднете в обсега на чужд спор. Не се нагърбвайте с уреждане на проблеми, за които не разполагате с достатъчно информация, защото може да се окажете единствената губеща страна.

Водолей

Работоспособността ви е висока и ако не се разсейвате със странични занимания, ще сте в състояние да финализирате всички започнати задачи. Направите ли го, вечерта ще се чувствате доволни, а настроението ви ще е приповдигнато.

Риби

Най-големият ви враг днес е собственият ви мързел. Всичко, което отложите за по-късно ще ви създаде допълнителни проблеми. Преодолейте инерцията и ще си осигурите един пълноценен ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари