IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уран става директен – какво да очаквате?

14 януари 2021 17 30

Край на дългата му ретроградна фаза

IStockphoto

Край на ретроградния Уран!!! Планетата, която започна тази своя фаза още на 15 август 2020 г., става директна днес, на 14 януари. А това носи големи промени в живота, особено с вашите финанси и стабилност. Но вместо да се съпротивлявате на случващото се, трябва да приемете всичко, защото е за ваше добро.

Неслучайно наричат Уран „Великият будител“. Той ще ви накара да видите нещата от друга гледна точка и да признаете онова, за което до момента сте си „затваряли очите“. От друга страна два дни по-късно – на 16 януари, ще добиете повече смелост и ще получите вдъхновение за реализиране на вашите идеи, които отдавна чакат на опашка.

Според зодията: Какво да очаквате от директния Уран?

Овен

Време е да ограничите разходите си. Вместо да прахосвате приходите си за предмети, от които нямате нужда сега, започнете да спестявате. Уран ще ви научи как да управлявате финансите си така, че да спрете да бъдете на минус. Заделете известна сума, в края на месеца ще ви потрябва и ще му благодарите.

Телец

Вие обичате стабилността и когато Уран става директен, първи ще усетите известна хаотичност във вашите действия. Но не забравяйте, че истинската сигурност е в самите вас. Каквото и да чуете, не позволявайте на хората да съсипят настроението и плановете ви. Ще ви бъде много по-лесно да вървите напред, ако вярвате повече в себе си и следвате предварително начертания от вас план.

Близнаци

Всички Близнаци са готови на всичко, за да направят света по-добро място за живеене. Но сега, заради невъзможността да промените нещата около вас сте по-тъжни и раздразнителни. Опитайте се да балансирате и си дайте малко почивка. Има и други, които ще поемат започнатото от вас.

Рак

Приятелите идват и си отиват, казва астрологът Лиса Стардъст. Най-добрият начин да се разделите с някого, на когото държите, е да не правите драма от това, а да го оставите да се развива. Помислете за първи път за себе си, а не за тях. Ако са ви разочаровали, поставете ги на място и не позволявайте отново да ви се „качват на главата“.

Лъв

Траекторията на вашата кариера се променя, което ви кара да заемете различна роля или позиция в работата. Може дори да смените подхода или начина, по който действате, за да видите дали ще сте по-успешни. Едно нещо е сигурно – очаква ви професионален растеж.

астрология, зодии,

IStock

Дева

Чувствате се по-неспокойни от всякога и копнеете за вдъхновение. Отворете ума си за нещо ново, вместо да мислите негативно. Запишете се на онлайн уроци по чужд език или стартирайте тренировки у дома. Не позволявайте на напрежението да ви потиска, ползвайте свободното време за усъвършенстване.

Везни

Имате възможност да спечелите много пари – от сделка, лотария или като наследство. Но не бързайте да ги харчите, а помислете в какво може да инвестирате, за да ги удвоите. В случай, че сте разумни, те ще бъдат пътя към новото ви начало.

Скорпион

Връзките ви са супер непостоянни, което ви кара да изисквате повече от всеки нов партньор, казва астрологът Лиса Стардъст. За да имате човек, на когото можете да разчитате, не бързайте да правите забележки, а му дайте време, за да докаже чувствата си. След 16 януари ще сте по-комуникативни.

Стрелец

Сега, когато Уран става директен, ще почувствате че трябва да стъпите по-здраво на земята. Досега може и да сте скачали от едно приключение в друго, без да мислите за последствията, но е време да погледнете по-сериозно на живота и да си подредите приоритетите.

Козирог

Вие продължавате да работите усърдно, за да покажете най-доброто, на което сте способни. С края на ретроградния Уран ще имате възможността да развиете вашата артистичност и да се представите по нов начин на вашето обкръжение. Все пак, не бъдете твърде натрапчиви, ако искате да се харесате на началниците и колегите, а за близките не се притеснявайте – те знаят потенциала ви.

Водолей

Личният ви живот е доста скучен през последните седмици. Когато Уран стане директен, това ще се промени. Така ще установите, че с някои леки подобрения, домът ви може да бъде по-уютен по време на социална изолация. Въпреки това, излизайте и на разходки навън, за да общувате повече с хора.

Риби

Истината винаги излиза наяве, особено когато най-малко я очаквате. Планетата ще ви „отвори очите“, но по-важното е как ще процедирате после. Помислете какво искате от живота и как да действате. От избора ви зависи дали ще сте щастливи или ще продължите да вярвате на заблуди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари