IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаква всяка зодия?

8 март 2021 15 00

Астрологична прогноза за 8 – 14 март

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 8 – 14 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интересен ще е предстоящият период. Ще успеете да реализирате повечето си желания. Ще завършите дейности, които не ви правят удоволствие или връзки, които не ви радват. Ако правите усилия да смените работата си, ще получите интересни предложения. Сравнете ги и не бързайте с окончателните отговори. Представителите на вашия знак, ориентирани към творчески професии, ще разполагат с подходящи варианти за инвестиции и за обучение. Физическото и психическото ви състояние ще са в синхрон.

Телец

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Действайте с равномерно темпо, стремете се да постигнете равновесие между желанията и възможностите. Подбирайте внимателно хората, с които общувате. Бихте могли да научите много от тях или пък само да си губите времето в празни разговори. Изборът ще е изцяло ваш. Придържайте се към правилата. Ще избегнете грешки, които няма да са фатални, но със сигурност ще са досадни.

Близнаци

През следващите дни изненадващо дори за самите вас ще разполагате с варианти за решаване на финансови въпроси или такива, отнасящи се до имотното ви състояние. Ако очаквате юридическо или съдебно решение, ще го получите и то напълно ще ви удовлетвори. Не се разочаровайте от дребните неприятности. И те, както повечето реалности, ще са временни. Избягвайте разговорите, свързани с личните ви отношения. Анализирайте вредните си навици, крайно време е да се заемете с изкореняването им.

Рак

Ако преживяванията от първите дни на седмицата не ви допадат, то спомнете си доказаната истина, че всичко е добре, когато завършва добре и не позволявайте на мрачните мисли да пречат на мотивацията ви. Търсете творчески решения за трудните професионални казуси и по възможност работете самостоятелно. Всяка външна намеса, дори добронамерена, всъщност ще ви отклони от предполагаемия краен резултат и ще ви забави. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Много е вероятно да ви върнат заем, който сте предоставили преди доста време.

Лъв

Ще се наложи да се справите с някои професионални затруднения. Причините за тях може да са различни: липса на подходящи ресурси или неясни инструкции за изпълнение. На всичкото отгоре е възможно да ви атакуват с критики и забележки. Каквото и да се случи, запазете спокойствие и търсете логични решения. Проверявайте внимателно всяка получена информация, която възнамерявате да ползвате в работата си. Не се утешавайте с шопинг, който ще ви подтикне да купувате ненужни вещи. Вместо това може да си организирате някакво развлечение с близките или с приятелите в рамките на финансовите си възможности.

Дева

Вероятно ще ви потърсят отговорност за неизпълнени обещания. Не се опитвайте да прехвърляте проблема „от болната глава на здравата“ или по друг начин казано, да се оправдавате с нечия грешка, пасивност, некоректност. Помислете дали все още разполагате с възможност да отстраните пропуските и го направете по най-бързия начин. Обстоятелствата ще ви предоставят възможност да усъвършенствате работата си и да подобрите резултатите. Възползвайте се. Колкото сте по-активни, толкова повече ще напреднете.

Везни

Не се отказвайте от възможността да реализирате едно и повече кратки пътувания. Ще са съпроводени с вълнуващи преживявания, а може би и със сполучливи покупки. Нищо не би ви затруднило, ако сте сигурни в себе си. Преценявайте внимателно поведението си и се въздържайте от постъпки, които биха предизвикали прояви на ревност у любимия човек. За преодоляване на затрудненията комбинирайте интуицията с препоръките на близките. Проследявайте внимателно състоянието на финансите си. Не е изключено да се натъкнете на техническа грешка.

Скорпион

Новите контакти ще са впечатляващи, но няма гаранция, че ще са трайни. Положителните емоции ще ви ентусиазират и заредят с вдъхновение. Независимо от това, на този етап е желателно да запазите дистанция. Прекаленото сближаване в един момент може да предизвика разочарование, чувство за вина, несигурност. Не си го причинявайте. Що се отнася до текущата ви работа, ще е в рамките на обичайното. Систематизирайте стъпките на изпълнение на дългосрочните си проекти.

Стрелец 

Разчитайте на уменията си, а не на късмет. Като цяло периодът ще е успешен с някои малки изключения. Причина за проблемите ще са външни фактори, с които ще се наложи да се съобразите. Появата им съвсем не означава, че трябва да се отказвате от замислите си. За стартиране на нови занимания са подходящи дните от втората половина на седмицата, но само ако сте уточнили всички подробности. Не ползвайте заеми и чужди финанси. Ако са ви нужни допълнителни средства, бихте могли да си ги набавите предлагайки в търговските сайтове свои запазени вещи, които на вас вече не са ви нужни.

Козирог

Редувайте интелектуалните занимания с физически. Ще стабилизирате тонуса, ще подобрите външния си вид, ще съхраните доброто си настроение, ще повишите работоспособността и като цяло ще сте много по-привлекателни от обикновено. Не обсъждайте нито успехите, нито финансовото си състояние. Вероятността да предизвикате завист у някой от събеседниците си и да реши да ви създава неприятности, никак не е за пренебрегване. Не се отклонявайте от професионалните си задължения. Каквито и спорове да е имало между вас и колегите или шефовете, през тази седмица ще успеете да ги изгладите.

Водолей

Ще разполагате с повече от една прекрасна възможност да покажете най-доброто от себе си. Предстоят успехи в обичайните ежедневни дейности. Ако търсите работа, ще намерите предложения. Ако водите съдебни дела, ще излязат решенията им. Ако сте се заели с уреждането на някакъв финансов въпрос, особено покупко-продажба на валута, ще случите на изгоден курс. Напредъкът ви, макар да е далеч от покоряване на нови висоти, ще е видим и ще ви зареди с увереност. Ще привличате към себе си предимно положителни и добронамерени хора, което ще се отрази положително на енергетиката ви.

Риби

С нови проекти се заемайте, само ако сте довършили всичко започнато, за което сте разполагали с условия за довършване или пък сте обвързани със срокове. Опитайте да разпределите времето доколкото е възможно равномерно между задълженията и удоволствията, между семейството и приятелите, между личните и публичните ангажименти. Колкото по-оптимална организация си създадете, толкова по-добри резултати ще получите, а оттам и приходите, на които се надявате. Следвайте мечтите си, те ви зареждат с вдъхновение и жар. Най-лесният начин за „проветряване“ на мислите е ходенето пеша поне половин час дневно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Стрелец ( преди 3 години )
През този период зодия стрелец си почива ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )
анонимен ( преди 3 години )
Стрелците нищо ли не ни очаква
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )