IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 август

23 август 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не поемайте ангажименти към хора, които не познавате твърде добре. Вярвайте на обещания, дадени само от личности, чиято коректност е издържала на проверките на времето.

Телец

Ориентирайте се към активни дискусии по назряващите напоследък проблеми. Ако се свързани с финансов резултат, подхождайте критично към всяка информация, която ви поднасят.

Близнаци

Обстоятелствата ще са необичайни и преимуществено обнадеждаващи. Постарайте се да не смесвате деловите и личните отношения. Може да се случи, но не прекрачвайте границата на добрия тон и се въздържайте от жестове на прекалена фамилиарност.

Рак

Ще разполагате с добри условия за довършване на отложени бизнес сделки. Успоредно с това ще намерите удобно решение на въпрос, свързан с домашния бит или с имот. Напрежението ще е малко повече от обикновено, но ако се мобилизирате, ще има от какво да сте доволни.

Лъв

Въздържайте се от уреждане на крупни финансови операции. Избягвайте дейностите, криещи неизвестност и предполагащи средна и по-висока степен на риск.

Дева

Интуицията и логиката ви са еднакво силни и в синхрон. Съумеете ли да ги ползвате максимално в решенията си, ще можете да въведете навременни корекции и да подобрите резултатите от текущата си работа.

Везни

Не отлагайте важен разговор, свързан с уреждане на личните и по-скоро на любовните отношения. Поддържайте дистанция с новите си познати, докато не се убедите, че са достатъчно надеждни и отговорни.

Скорпион

Личност, която познавате от доста време, ще ви впечатли приятно с думите или действията си. Не е изключено да решите, че е време за сближаване. Ако се стигне до скъсяване на дистанцията, връзката може да не е бурна, но ще е стабилна и изпълнена с взаимност.

Стрелец

Ще се наложи да се заемете с дългосрочните си договори. Те може да претърпят промяна, но няма да е принудителна, а свързана с обективните обстоятелства. Крайният резултат ще удовлетвори очакванията на всички участници.

Козирог

След разговор с влиятелна личност ще възстановите стара връзка, която в настоящия момент ще ви е изключително полезна. Координирайте действията си с колегите или външните партньори, пряко свързани с дейността ви.

Водолей

Опитайте се да вложите творчество дори в изпълнението на обичайните си ежедневни задачи. Свършената от вас работа ще бъде забелязана и високо оценена. Човек с доста голяма възрастова разлика може да ви изненада, разкривайки чувствата си.

Риби

Не прекалявайте с разходите, дори и ако разполагате с достатъчно средства. Преценявайте необходимостта от покупките си пестеливо. Всяка направена сега икономия, ще се окаже благоприятна възможност за инвестиция в близко бъдеще.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари