IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 октомври

15 октомври 2021 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстоятелствата ще са благоприятни да разширите както контактите, така и сферата си на влияние. Условието, към което е желателно да се придържате е да действате така, че да не засегнете чужди интереси.

Телец

Ще отпаднат ограничения, които по някакъв начин са спирали или затруднявали работата ви. Действайте с равномерно темпо, независимо че мисълта за бърз напредък ще е изкушаваща.

Близнаци

За решаването на юридически въпрос, с който доста отдавна се занимавате, ще получите помощ оттам, откъдето най-малко очаквате. Не е изключено да възстановите отдавна прекъсната връзка.

Рак

С текущите занимания ще се справите бързо, спокойно и без изненади. Прегледайте изостаналите дейности, изискващи одобрение от държавната администрация. Почти сигурно е, че ще получите каквото ви е нужно.

Лъв

За част от намеренията си ще „ударите на камък“. Помислете дали имате влиятелни приятели, които са готови да ви помогнат и ги потърсете. Ако и те ви откажат, значи моментът не е подходящ и се налага да изчакате.

Дева

Много е вероятно да ви потърсят делови партньори, с които преди време сте прекратили отношенията си. Припомнете си причините, анализирайте поведението им и ще решите заслужава ли си или не да продължите съвместната работа.

Везни

Интригуваща покана за краткосрочна форма на обучение може да привлече вниманието ви. Прегледайте съществуващите и споделени мнения, за да прецените дали ще научите нещо ново или само ще си губите времето.

Скорпион

Поредица оригинални идеи, засягащи професионалното ви развитие ще ви хрумнат днес. Отделете време, за да ги формулирате ясно и систематизирате точно. Само така ще решите коя си заслужава и от коя да се откажете.

Стрелец

Помощта ви при уреждане на междуроднински спор ще бъде впечатляваща и високо оценена. Ако към момента сте имали противоречия с някой от участниците, не само ще ги решите, но и ще подобрите отношенията си.

Козирог

Вълнуващите преживявания, доколкото ги има, ще са свързани с децата ви. Няма гаранция, че ще са само положителни, но ако успеете да овладеете ситуацията, със сигурност ще стабилизирате авторитета си.

Водолей

Творческият ви потенциал е силен. Ще разполагате с достатъчно условия за елиминиране на конкуренцията. Мислете бързо и реагирайте гъвкаво.

Риби

Преглеждайте внимателно всички оферти, които ви изпращат днес, независимо дали става дума за търговска дейност, професионални или друг вид изяви. Със сигурност поне една от тях ще е полезна за изграждане на дългосрочната ви стратегия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари