IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

18 октомври 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 18 – 24 октомври

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 18 – 24 октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Със сигурност ще се справите не само с текущите проблеми, но и с такива, които сте отложили по някакви причини. Обмисляйте внимателно действията си. Няма да е фатално ако допуснете грешка, но ще ви е нужно време за корекции и съответно разместване на програмата. Не е във ваш интерес да взимате решения, продиктувани от емоции. Обръщайте внимание на градивната критика. Най-вероятно ще се окаже полезна, особено пък ако е отправена от близки, на които имате доверие. В края на седмицата избягвайте посещенията на непознати места.

Телец

Напук на мрачното време, настроението ви ще е ведро, което пък ще поддържа у вас висока работоспособност. Положителните и най-вече окуражаващи преживявания ще са свързани с личните отношения и новите запознанства от всякакъв характер. Възможностите за изява ще са достатъчно, стига да се възползвате от тях. Не се колебайте да проявите инициатива, когато сте сигурни в себе си и разполагате с неоспорими аргументи. Може да не спечелите привърженици, но със сигурност ще стабилизирате позициите си.

Близнаци

Не звучи окуражаващо, но ще се налага да се съобразявате с някои ограничения почти през цялата седмица. Не бихте имали сериозни проблеми, ако успеете да овладеете спонтанните реакции. С други думи казано, каквото и да се случва, при каквито и обстоятелства да попаднете, запазете присъствие на духа. Част от тях ще са случайни, но ще има и други, умишлено предизвикани, за да провокират прояви на агресия и да ви навредят. Не пренебрегвайте и сигналите за здравословен проблем. Може да са симптом за сериозни неприятности. В края на седмицата изненадите ще са предимно приятни. Ако им се насладите пълноценно, много бързо ще забравите и умората, и напрежението.

Рак

Обичайните задължения няма как да бъдат избегнати, но пък изборът на развлечения и подходяща компания зависи изцяло от вас. Освен това, един от лесните начини за справяне с неприятностите е да ги приемате с чувство за хумор. Особено пък, ако не сте в позиция да въздействате върху случващото се, в каквато според всички налични признаци често ще попадате. Не се отказвайте от предложенията за присъствие на публични мероприятия. Не е задължително да участвате активно, пасивната позиция си има своите предимства. Контролирайте емоциите, защото те често са „издайник“ на мислите ви и то точно на онези, които се опитвате да скриете. Дозирайте храната, която консумирате и не залитайте в крайности. Както преяждането, така и диетите ще създадат проблеми.

Лъв

Преживявания няма да липсват, но като цяло периодът ще е монотонен. Ще се редуват заплетени професионални казуси с не много лесни за решаване домашно-битови и семейни главоблъсканици. Ще са напълно във възможностите ви и ще успеете да ги отхвърлите частично сами, частично с външна помощ, стига да запазите самообладание и да следвате здравия разум, а не противоречивите чувства. Ефективен начин за бързо възстановяване на изразходваната енергия е да промените обстановката, па макар и за ден. Организирайте си излет сред природата, среща с приятели, посещение на място, на което никога не сте били. Ще се почувствате тонизирани и вдъхновени.

Дева

Сериозните затруднения ще са свързани с финансовото и материалното ви състояние. Не е желателно да се занимавате с уреждането на крупни парични сделки, нито пък да инвестирате в дългосрочни проекти. В момента не разполагате с достатъчно информация, за да прецените нивото на риск и да го съобразите с личните си възможности. При тези обстоятелства, за да не претърпите загуби, правилната тактика е: „бавно, но сигурно“. Възможни са и недоразумения в семейството. Не отлагайте обсъждането на спорните въпроси. Както знаете, „желязото се кове докато е горещо“, изпуснете ли момента, ще е късно.

Везни

Фактът, че Меркурий, който е във вашия знак още от понеделник тръгва в директно движение е обнадеждаващ. Заниманията ви ще са разнообразни и ще разполагате с достатъчно време за неформалните си предпочитания. Ще можете да разгърнете творческите си способности и не е изключено в края на седмицата да получите даже приходи от хобито или друга дейност, която сте практикували за развлечение. Проявете снизходителност към грешките на по-младите си роднини. Повече подкрепа и по-малко критики, ако искате да избегнете разправиите с децата си.

Скорпион

Ще е полезно, ако ежедневно си давате сметка за собственото си настроение, ниво на концентрация и подбирате заниманията си, съобразявайки се с тези фактори. В случай, че не е възможно, не си поставяйте твърде амбициозни цели. Ще сте доста по-разсеяни, дори може да се каже по-романтични, поне докато Слънцето навлезе във вашия знак. Предпоставка, подсказваща че не е изключено от бързане или невнимание да допуснете грешки. Имайте го предвид и проверявайте старателно работата си, преди да преминете към следващата. Наблюдавайте поведението на колегите си. Някой може да се опита да се възползва от прекалената ви в този период доверчивост и да „ви подложи динена кора“. Реагирайте своевременно и ще предотвратите неприятната ситуация още в зародиш.

Стрелец

Притежавате поредица прекрасни качества, но и такива, които сериозно ви пречат. Едно от тях се нарича „припряност“. Колкото сте по-сприхави и нетърпеливи, толкова повече усилия ще са ви нужни, за да реализирате замислите си и не би било чудно, ако в края на процеса установите, че сте „доникъде“. Ще си помогнете много, ако още в началото на седмицата разпределите приоритетите и класирате задачите. Ще си осигурите конкретен ред на работа, към който да се придържате и да не се захващате ту за едно, ту за друго, създавайки хаос и безпорядък около себе си. Придържайте се към „златната среда“, не участвайте в разрешаването на спорове и конфликтни ситуации или ако включването ви е неизбежно, запазете неутралитет.

Козирог

Ангажиментите ви ще са по-малко като количество, но за сметка на това ще са доста по-сложни. Мобилизирайте се, във възможностите ви е да се справите, стига да не се усъмните в способностите си. Освен това, работата ви ще получи висока оценка и много вероятно, материално поощрение. Не е изключено да получите и финансови постъпления за проект, който сте довършили преди време. Засега не бързайте да харчите безразборно. Помислете за развлеченията, които бихте желали да си осигурите в един по-дълъг период от време, като пътувания зад граница, посещение на концерти на известни изпълнители и пр. и заделете средства за тях. Ще докажете на практика как изглежда твърдението: „и вълкът да е сит, и агнето – цяло“.

Водолей

След като Юпитер, който е във вашия знак, премине в директно движение, ще разполагате с фактически най-благоприятния период за самоусъвършенстване и подобряване на уменията си. Без никакви усилия и с вдъхновение ще сте в състояние да усвоите всякаква нова информация, отговаряща на професионалните или неформалните ви интереси. Опитайте се ежедневно да отделяте част от времето, с което разполагате за благоустройството на дома си и подобряване на интериора. Уютната обстановка ще стимулира въображението ви. Пътувания на далечно разстояние предприемайте само ако е абсолютно належащо и неотложно. И ги подготвяйте старателно. Ако сте в процес на уреждане на сделки с недвижимост е много вероятно до края на седмицата да стигнете до финалната права.

Риби

Събитията ще са противоречиви, нееднозначни и често ще ви изпълват със съмнения. Ще се налага да взимате сложни решения с дългосрочен ефект, но няма да разполагате с достатъчно информация, за да предвидите подробностите. Споделяйте опасенията си с по-опитни или по-квалифицирани от вас колеги, приятели или роднини. Препоръките им може да не са директно приложими, но поне ще ви ориентират към правилната посока или ще ви подскажат варианти за размишление. Не предприемайте глобални промени, ако не сте абсолютно убедени, че са наложителни. Контактите ще са интензивни. Нови хора ще навлязат в живота ви. Подготвяйте се старателно за срещите и не пренебрегвайте грижата за външния си вид. Правилото, че „по дрехите посрещат“ все още е валидно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари