IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 август

2 август 2022 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи интензивно да се включите в колективните процеси за сметка на някои лични ангажименти. Направете го с ясното съзнание, че екипната работа ще ви предостави по-убедителни възможности за изява.

Телец

Избягвайте разговорите на лични теми. Ако участвате в екипни дейности, постарайте се да уточните подробно докъде се простират личните ви отговорности.

Близнаци

Ще се наложи да се откажете от някои свои стереотипи, макар и за кратко. Имайте готовност да се приспособите към текущите условия по начин, чрез който ще минимизирате щетите и неудобствата си.

Рак

Фактори, с чието влияние не сте се съобразили, започвайки краткосрочен или средносрочен проект, ще излязат на преден план. Не се безпокойте, че се налага леко да промените тактиката. По-важно е, че стратегията като цяло ще остане стабилна.

Лъв

Стремежът ви към независимост може да се отрази неблагоприятно на личните отношения. Ако имате желание за известно време да се уедините или да се отдадете на самостоятелни занимания, то съобщете го на близките. Дори да не им е особено приятно, ще проявят разбиране.

Дева

Чувството ви за справедливост ще е особено силно. Отстоявайте своите интереси, но не се впускайте в битка за чуждите. Попадайки в ситуация, в която преценявате, че някой е засегнат, всъщност ще виждате само върха на айсберга.

Везни

Не споделяйте лични тайни и не проявявайте интерес към чужди, които евентуално някой иска да ви съобщи. Всяко навлизане в нечие лично пространство рано или късно ще ви въвлече в неприятности.

Скорпион

Емоционалното ви състояние ще е доста нестабилно и най-лошото е, че ще ви подтикне към прояви на мнителност и ревност. Дори да имате съмнения спрямо човек, на когото държите, не бързайте да ги изразявате, ако няма начин да ги потвърдите.

Стрелец

Подхождайте конструктивно към деловите предложения или възможности за начало на нова (допълнителна) работа. Ако не сте убедени, че сте достатъчно подготвени, че ще си паснете с колектива или ще си създадете стройна лична организация, не бързайте да отговаряте.

Козирог

Каквото и да чуете, независимо в служебен или неформален разговор, не го приемайте за абсолютна истина. След съвсем кратко време ще установите, че е било силно деформирано, пресилено или изречено с манипулативна цел.

Водолей

Някой от близкото ви обкръжение ще е твърде критичен или пък несправедливо ще ви обвини за грешки и пропуски. Опитайте се да избегнете пристъпите на агресия и да изясните ситуацията със спокоен тон. Веднъж повишавайки напрежението, няма да стигнете до желания резултат.

Риби

Прекалено сте сантиментални и чувствителни на тема лични предпочитания. Въздържайте се от разговори с непознати, редуцирайте контактите. Изпадайки в състояние на откровеност е вероятно да станете жертва на измама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари