IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

21 ноември 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 21 – 27 ноември

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 21 – 27 ноември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

През първите няколко дни от седмицата ще се наложи да се справите с поредица непредвидени дребни проблеми, които малко или много ще разпиляват вниманието ви. Не се надявайте на бързи резултати. Ще получите повече, отколкото очаквате, ако разпределите ресурсите си грамотно и ако редувате обичайните занимания с творчески. По този начин ще стимулирате въображението си и ще поддържате стабилен тонус. Според новия хороскоп за зодия Овен, новите контакти ще са малко, но пък полезни и дълготрайни. Обстановката в семейството ще е сравнително спокойна.

Телец

Ще разполагате с добри възможности за разширяване на бизнеса може би дори извън страната. За да се възползвате от тях, вероятно ще се наложи да си създадете перфектна лична организация и да предприемете някои нововъведения. Направете го разумно и така, че последиците да са предвидими. Не пренебрегвайте подробностите при оформяне и подписване на документи. Въздържайте се от рискови инвестиции и не давайте пари назаем. Няма да ви ги върнат.

Близнаци

Последователно и разумно ще преодолеете поредица тревоги, които са ви създавали безпокойство в предишните дни. Ако сте в конфликт с някого, направете първата крачка към помирението. Няма да съжалявате, сочи вашият хороскоп. Не се изкушавайте да завихрите нов флирт, ако вече сте обвързани. Ще завърши с фиаско и неудовлетворение. Грижите, доколкото ги има, ще са свързани с децата или родителите ви. Необходимостите им може да предизвикат непредвидени разходи, но ще са в рамките на възможностите ви и ще успеете да ги компенсирате за кратък период.

Рак

Преди новолунието може да се почувствате леко отпаднали, да ви връхлетят съмнения относно физическото ви състояние или пък да се върнат някои предишни страхове, с които мислите, че сте се справили. Около новолунието и след него пристъпите на мнителност и неувереност категорично ще намалеят. Творческият ви потенциал ще се повиши. Ще сте видимо по-жизнени, енергични и привлекателни. Сравнително често ще се намирате сред широк кръг събеседници и трайно ще печелите симпатиите им. Бихте могли да стартирате някои промени, стига да проявите достатъчно самостоятелност и решителност.

Лъв

Изведнъж ще ви затрупат с такова количество задачи, че няма да имате време даже да ги подредите по най-ефективния начин. На работното място всичко ще се случва някак хаотично. Ще се натъквате на случайни грешки, част от уговорките ще отпадат по независещи от вас причини, техниката на момента ще ви изненадва с нелогични аварии и като цяло обстановката няма да е особено окуражаваща. Не се опитвайте да „прескочите сянката си“, стремете се предимно да запазите устойчиво физическото си и психическо състояние. Не пропускайте сроковете за изпълнение на текущите дейности и не мислете за промяна на работата. Трудностите са временни, съветва Петя Георгиева в новия хороскоп за зодия Лъв.

Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Зодии и коли: Какъв шофьор сте според астрологичния ви знак?

Кога сте длъжни да се влюбите въз основа на вашата зодия?

Дева

Не се надявайте на допълнителни финансови постъпления и в тази връзка избягвайте извънредните разходи. Няма да получите очаквания приход и изведнъж може да се окажете в сериозен финансов дефицит. Личност от най-близкото ви обкръжение, с която сте в делови отношения, може да предприеме стъпки към сближаване и да ви разкрие неподозираните си романтични чувства. Преценете внимателно всички последствия, които би предизвикал отговорът ви, какъвто и да е той. В края на седмицата е възможно да възстановите отдавна прекъснато приятелство или професионално сътрудничество.

Везни

Не се заемайте и не обещавайте повече, отколкото можете да изпълните, показва хороскопът на Петя Георгиева. Ще успеете да довършите заниманията или промените, които сте започнали предишните няколко месеца. Обстоятелствата ще са благоприятни в две направления: или ще си осигурите допълнителни доходи от дейност, която за вас не е основна, например хобито ви, или в гравитационното ви поле ще се появят нови последователи, почитатели, сътрудници, с чиято помощ видимо ще напреднете. Според хороскопа, ще разполагате с достатъчно време за дефиниране на текущите ангажименти и подреждане на перспективните по важност. Постарайте се да оползотворите максимално времето, с което разполагате.

Скорпион

Арена на неприятности основно ще е работното ви място. Отношенията ще са доста конфликтни поради ред причини – различия на интересите, безотговорно отношение към работата, неспазване на правилата, липса на професионализъм от страна не само на колегите, но и на шефовете и не на последно място, поставяне на нелогични и напълно излишни изисквания. В случай, че сте на средна управленска позиция, контролирайте изпълнението на нивата под вас. Ако пък сте в групата на изпълнителите, действайте доколкото е възможно самостоятелно. Всяка външна намеса само ще влоши резултатите ви. Търсете начини за повишаване на знанията и подобряване на уменията си. Преценете реално и обективно дали не е настъпил подходящият момент, в който да заявите себе си, да потърсите нова работа при по-добри условия, които биха ви удовлетворили.

Стрелец

Водещите събития на седмицата ще се случат във вашия знак, а именно – преминаването на Слънцето в него и последващото Новолуние. Събитията ще са динамични и преобладаващо радващи. Отношенията с колегите, сътрудниците и деловите партньори ще се подобрят, стабилизират и то най-вече с онези, които са на далечно разстояние от вас – в друг град или дори извън страната. Хороскопът сочи, че възможности за изява няма да липсват, стига да реагирате решително и гъвкаво. Много е вероятно да осъществите сделка с недвижимо имущество, независимо дали я подготвяте от известно време или се е появила изненадващо. И в двата случая ще ви трябват допълнителни средства, които е за предпочитане да потърсите от приятели.

Козирог

Предстои един сравнително спокоен период, който ще запомните с факта, че сте реализирали част от желанията си. Много от представителите на вашия знак ще отъждествят събитията или поне едно от тях като неочакван, но изгоден и навременен „подарък“. Ще засегнат предимно финансовото и материалното ви състояние. Ако сте имали неприятности, причинени от държавната администрация, с които опитвате да се справите, като неоснователно начислени глоби, данъци и такси, ще успеете да ги анулирате. Ако сте безработни и търсите работа, ще попаднете на предложение, което в началото може и да не ви ентусиазира, но скоро ще установите, че е съвсем подходящо. Ако сте отделили куп вещи, които вече не ползвате, ще успеете да се освободите от тях срещу напълно приемлив приход.

Водолей

В професионалната сфера събитията ще са окуражаващи, показва вашият нов хороскоп. Ще получите първите резултати от най-сложните си творчески проекти. Предстоят пътувания, заредени с много емоции и впечатления. Дългите ще са към непознати дестинации, може би дори извън страната, където ще представите оригиналните си хрумвания. Тези, които са на по-кратки разстояния, ще ви срещнат със стари приятели и ще възкресят мили спомени. Въздържайте се от ексцентрични прояви, които биха навредили на партньорските връзки и личните отношения. Основен повод за разправии „край домашното огнище“ може да станат прекалено големите ви и необмислени разходи, които при това не сте си направили труда да обсъдите с другите членове на семейството.

Риби

Старанието и трудолюбието ви ще бъдат забелязани и ще получат висока оценка. Не пропускайте момента, проявете решителност и поискайте повишаване на възнаграждението си. Не се колебайте и ако ви предложат допълнителна работа, макар и с временен характер. Парите, колкото и да са, никога не са излишни. Настроението ви на моменти ще е нестабилно и променливо най-вече заради бъркотии на работното място, забавящи получаването на очаквани приходи. За щастие, ще успеете да се справите и ще почувствате задоволство от самите себе си. Няма да успеете да довършите дейности, засягащи недвижимото имущество и битовото ви устройство, на този етап е за предпочитане да изчакате с тях. Ще ги продължите следващия месец.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари