IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за зодия Скорпион за 2024 г.

27 декември 2023 19 30

Съдбата ще ви изкушава, последствията може да са необратими

Снимка: IstockPhoto

За Скорпионите новата година е като влакче в увеселителен парк – с много възходи и падения. Животът неуморно ще възнаграждава и наказва. Едно нещо ще остане непроменено – вашето участие във всичко, което се случва. Дойде време сериозно да се заявите и да извоювате своето място под слънцето.

От края на януари ще бъдете завихрени във водовъртеж от събития – това ще са запознанства с влиятелни хора, които могат да повлияят допълнително на професионалното ви развитие. Може и да бъдете преследвани от различни изкушения и примамки, но ако се поддадете на момент на слабост, това може да се отрази фатално на партньорствата ви, защото през 2024 буквално всичко за вас става известно на всички наведнъж.

Краят на февруари и началото на март ще донесе много романтика в живота, благодарение на което вие и вашият партньор ще запомните този период с ярки емоции и впечатления. Трябва внимателно да наблюдавате тялото си през цялата година и да поддържате имунитета си. Юли е благоприятен за пътуване и саморазвитие – използвайте този месец за разширяване на хоризонтите си, насочете тази енергия за добро.

КоментариКоментари