IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 май

9 май 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще си изясните ситуации, които са създавали безпокойство и несигурност. Ще ви е нужна подкрепа, за да осъществите някои свои замисли. Помислете към кого е най-благоприятно да се обърнете.

Телец

Каква ще е характеристиката на днешния ден зависи от умението, а и от желанието ви да не реагирате на провокациите. Не обръщайте внимание нито на критиките (дори и да са обективни), нито на заяжданията. Просто следвайте концепциите си.

Близнаци

Постарайте се да останете „здраво стъпили на земята“. Фантасмагориите и приемането на желанията ви за действителност ще повлекат след себе си сериозни проблеми.

Рак

Началото на деня ще е някак не особено приятно, но не си заслужава да преживявате случващото се прекалено лично и прекалено надълбоко. Мислете за нещата такива, каквито искате да са, а не защо „точно на вас“ се случва това или онова. След обед ще имате достатъчно добри причини за усмивка.

Лъв

Няма да постигнете нищо, ако бързате към целта си. Правилният начин е да действате обмислено, с умерено темпо и анализирайки всички факти както поотделно, така и във взаимовръзка.

Дева

Доверете се на прословутата си последователност и се постарайте да довършите всички набелязани задачи. Не оставяйте нищо за утре, ако можете да го направите днес. Следващият ден ще ви изправи пред нови предизвикателства.

Везни

Заемете слушателска позиция и не говорете излишно. Не споделяйте планове, лични проблеми, нито информация, която знаете или сте научили от някой друг. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интрига.

Скорпион

Ще се натъкнете на доста трудности и недоразумения, но ще постъпите правилно, ако овладеете емоциите. Ако сте сигурни в себе си и следвате правилата, ще успеете да се измъкнете от критичните ситуации, колкото и страховити да изглеждат.

Стрелец

Успехите може да са дребни, но пък ще са поне няколко. Проницателни сте и ще видите възможности за изява там, където другите виждат само предпоставки за провал. Ако получите допълнителни финансови постъпления, не бързайте да ги харчите.

Козирог

Преди обед почти всичко, с което сте набелязали да се занимавате ще „удари на камък“. Не се отчайвайте, променете програмата и приемете, че все още не разполагате с благоприятни обстоятелства за отложените задачи и се налага да изчакате.

Водолей

Отношенията с околните, разговорите, усещането за неразбиране може да създадат леко напрежение. Преди да решите да „атакувате“ и да обвините когото и да било в някакви „грехове“, помислете дали „топката не е във вашата градина“. Може би не е зле да промените леко тактиката?

Риби

Споделете идеите си със събеседници, които ви разбират и имате допирни точки в начина на мислене. Най-вероятно или ще ви предложат помощ, или ще ви покажат слабите места на замислите. И в двата случая ще сте в благоприятна позиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари