IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Най-лошите черти на мъжа (2 част)

19 ноември 2019 17 50

Някои са прекалено мнителни

Istockphoto

Общуването ни с противоположния пол зависи от много фактори. Всеки би потвърдил, че за много мъже и жени характерът на отсрещната страна е от особено значение за това дали връзката ще има успех.

Както представителите на слабия, така и на по-силния пол, си имат своите претенции. И докато жените държат на романтиката и искреността, доста мъже залагат на външния вид.

Зодията до голяма степен определя част от нашия характер. След като ви разкрихме кои са най-лошите черти на мъжете от зодия Овен до Лъв, ето и останалите шест от зодиака:

Дева

Не само жените от тази зодия са перфекционисти. От мъжете с този знак също ще чуете да се оплакват и да ви критикуват за различни неща. Те изпипват детайлите до такава степен, че могат да накарат човек да се отдръпне от тях. Мъжете Деви са доста раздразнителни и не приемат чуждо мнение. Ако сте заедно и нещо сгрешите, няма да спрат да ви натякват, че са били прави, но не сте ги послушали.

Везни

Представителите на силния пол, които носят този знак, са мили и внимателни, но на тях не може да се разчита кой знае колко. Те преследват интересите си и имат способността да се изкарват в ролята на жертва, за да постигат успех. Когато вече нямат никаква полза от вас, стават груби и жестоки.

Скорпион

В тях сякаш има буря от емоции – кога положителни, кога отрицателни. Мъжете Стрелци обичат да преследват обекта на своите желания. Дори и да не ги харесвате, те няма да ви оставят на мира. От друга страна, ако някоя жена проявява интерес, са склонни да се държат като пълни простаци. Безцеремонното им поведение е тяхната запазена марка.

Стрелец

Пътешественици по душа, но с доста вироглав характер. Най-лошата черта на Стрелците е, че обичат да поучават и държат морал на хората. Те не живеят за хорското мнение и са готови да обърнат гръб на всеки, който не харесва техните принципи или ги предаде.

Козирог

Мъжете с тази зодия са ужасни досадници. Те са доста амбициозни и мнителни във всяка своя връзка. Недостатъкът им е, че само се оплакват и така могат да вбесят и най-търпеливия човек. Дори и да им покажете, че имате силни чувства, те ще намерят за какво да се скарат с вас и ще се усъмнят в думите ви.

Водолей

За тях нивото на интелигентност е от особено значение. Не биха излизали с някоя жена, която им е под нивото. Поради невъздържаността им, не крият какво мислят и си казват всичко на онези, които ги дразнят. Често остават неразбрани поради големите си претенции и невъзможност да общуват нормално с другите.

Риби

Подобно на Водолеите, мъжете Риби също са изнервящи, но в по-голяма степен. Най-лошата им черта е, че постоянно размахват пръст и винаги са недоволни. Дори и да ви допуснат в живота си, не си мислете, че ви имат доверие. Заради налудничавото им поведение никога не се знае кога може да решат, че искат нова връзка и ви кажат „чао“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

etsotov@abv.bg ( преди 4 години )
Прочетеното за мъже от зодия " Рак", е правопротиволожно на моите качества и хатактер.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Waltz ( преди 4 години )
Ванче, вярно е за всички зодии, но за рибите не е вярно. Риби са завършващия знак, съдържащ всички качества на останалите зодии. Остави това, ами всички отрицателни черти на останалите зодии се съдържат в риби. Риби са комплексна зодия, трудна за фокусиране. Воден знак, а водата разтваря всичко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
............. ( преди 4 години )
ne sum 4ernogled 4ovek i predpo4itam mul4anieto , predpo4itam da gledam s dobro na vsi4ko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар