IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледни подаръци – колко са достатъчно?

18 декември 2019 09 00

В Австралия имат определено число

Снимка: Pixabay

Коледа е съвсем близо и това означава, че търсенето на подаръци е в пика си. Със сигурност всеки от нас е попадал в ситуация, в която не знае точно какво да купи за близките си, което може да доведе до лека истерия. В особено трудна задача се превръща намирането на правилен подарък за децата и също така не е лесно да се прецени точно колко пакета трябва да оставите под елхата.

Финансовото ви положение може да поеме голям удар, ако вземете всяко едно нещо, което малчуганите ви са посочили. Затова родителите в Австралия са намерели начин, с който да задоволят желанията на децата си, но в същото време да спестят и голяма сума пари. Според „Daily Mail“, точното число за подаръци е 4.

Коледа -

Изданието се базира на една тайна група във Фейсбук, където майка е поискала съвет за правилните подаръци за четирите си деца. Така се появява и правилото „четири подаръка“, което спестява време и пари. Според него, максималният брой подаръци за дете трябва да е точно 4.

Един – какъвто детето си е пожелало. Втори – от какъвто има нужда. Трети – такъв, който може да облече. Четвърти – нещо за четене.

Коледа -

Методът получава доста позитивни отзиви в тайната група, в която майки обсъждат какви да са подаръците тази Коледа. „Правим това от три години. Обожаваме го“, пише една жена. Друга пък добавя, че ще пробва правилото „четири подаръка“ тази година, защото иска да подари на децата си качество, а не количество.

Коледни идеи за маникюр от „Замръзналото кралство“

Някои от майките обаче признават, че въпреки опитите си да се придържат към правилото, много пъти се провалят. Една от тях споделя, че пазарува за Коледа през цялата година и често забравя колко и какво е купила. „Сигурна съм обаче, че един ден ще успея“, надява се тя.

Коледа -

За да се избегне подобна грешка, много от психолозите съветват да си направите списък с това, което искате да купите или вече сте купили. Така ще знаете точно какво имате вкъщи и за кого сте го приготвили.

Как да запазите фигурата си по Коледа?

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари