IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Встъпване в длъжност на Джо Байдън: Кои звезди ще присъстват?

15 януари 2021 16 30

Дженифър Лопес, Джъстин Тимбърлейк, Деми Ловато и Бон Джоуви ще пеят

Снимка: БГНЕС

Америка ще заблести на 20 януари 2021 година. На този ден Джо Байдън и Камала Харис официално ще встъпят в длъжност като президент и вицепрезидент на страната, а церемонията ще е изпълнена със звезди от световен ранг.

Специалното предаване „Celebrating America“, ще започне в 20:30 часа местно време, като негов водещ ще бъде Том Ханкс. Зрителите ще имат възможност да гледат и онлайн в каналите на Presidential Inauguration Committee, както и в някои телевизионни платформи. Полагането на клетвата ще стане още сутринта на 20 януари във Вашингтон.

Вечерта обаче ще бъде истинското парти. Както повелява традицията, ще бъде организиран специален бал, на който президентът Джо Байдън и съпругата му Джил ще изпълнят първия си танц като първото семейство на САЩ. Към тях ще се присъединят и Камала Харис и съпругът ѝ Дъг Емхоф. Засега не е ясно точно на каква музика ще танцуват двойките, но имаме яснота кой ще пее на бала.

Дженифър Лопес, Джъстин Тимбърлейк, Деми Ловато и Бон Джоуви се очаква да изнесат истинско шоу, достойно за президент и исторически вицепрезидент. Феновете бяха повече от доволни от избора, като заявиха, че благодарение на Джей Ло и нейните нови песни са успели да преминат успешно през пандемията. Съвсем наскоро изпълнителката пусна хита си In The Morning, където впечатлява не само с гласови данни, но и с перфектно тяло и стил.

Специалното предаване „Celebrating America“ ще включва коментари от Джо Байдън и Камала Харис, както и ще се фокусира върху героите, които не спират да работят по време на продължаващата пандемия. Очаква се в цялата страна да се организират празненства на открито, които са под наслов „Parade Across America“. Предаването с Том Ханкс ще бъде излъчвано по всички водещи телевизии, включително и на живо във Фейсбук, Туитър и платформата Twitch.

„Това встъпване в длъжност е уникална възможност да покажем духа на една обединена Америка“, казва Тони Алън в официално съобщение. Той добави, че през последната година сме станали свидетели на героични постъпки от хората на първа линия и те трябва да бъдат показани. Алън сподели, че повечето хора ще гледат събитието от вкъщи, защото все още важат рестрикциите заради пандемията.

Церемонията на Байдън и Харис със сигурност ще се опита да надмине тази на Барак Обама през 2013 година, когато пяха Бионсе, Кели Кларксън и Джеймс Тайлър. Очаква се бившите първи семейства Обама, Клинтън и Буш да бъдат на събитието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари