fallback

Дизайнерът Майкъл Костело: Мислех за самоубийство заради тормоз от Криси Тейгън

18 June 2021 08:30

Всичко се случва през 2014 година

Дизайнерът Майкъл Костело обвини Криси Тейгън в тормоз, който го довел до мисли за самоубийство. Всичко се случва през 2014 година, но мъжът твърди, че травмата се усеща и днес.

„През последните седем години живея с дълбока и незараснала рана. Исках да се самоубия и все още съм травматизиран, депресиран и имам мисли да прекратя живота си“, пише той в социалните мрежи. Кастело говори откровено за болката си в дълго съобщение, публикувано в Instagram в понеделник. Точно в същия ден пък Криси Тейгън публикува собствено писмо, в което говори за предишни обвинения в тормоз. „Няма и момент, в който да не изпитвам болка и съжаление за нещата, които съм казала в миналото“, пише звездата.

Кастело обаче явно не е бил трогнат от думите на Тейгън и реши да сподели с целия свят за своето преживяване. Историята му се случва през 2014 година, когато известната кулинарка пише в коментарите под негова снимка, че дизайнерът е расист. „Явно си беше изградила мнение за мен на базата на фотошопирани коментари, които се разпространяваха в интернет“, пише Майкъл. Допълва, че се свързал с Криси, за да ѝ обясни, че всичко това е лъжа и всъщност той не е расист, но тя му отвърнала, че с кариерата му е свършено и оттук-нататък няма да е допускан до светски живот.

A post shared by M I C H A E L C O S T E L L O (@michaelcostello)

През 2014 година в социалните мрежи се появяват коментари, които предполагаемо са били написани от Кастело. В тях той обижда чернокожите и дори ги нарича „негри“, което се счита за огромно оскърбление. По това време дизайнерът реагира мигновено и излиза с коментар, че никога не би използвал такива думи и всичко това е чиста фалшификация.

В последната си публикация Кастело прикачва и две снимки на съобщения, които предполагаемо са били разменени между него и Тейгън. В тях се вижда, че дизайнерът иска да се обади на Криси, но тя категорично му отказва. „Не! Нямам какво да ти кажа! Ти ще получиш това, което заслужаваш!“, се казва в съобщението. Дизайнерът пише, че коментарите, които се разпространяват са лъжа и са били фотошопирани от негов уволнен служител. Обяснява на Криси, че целият свят го мрази, а нейните коментари наливат още масло в огъня. „Чудесно! Расисти като теб заслужават да страдат и да умрат. Ти вече все едно си мъртъв. С кариерата ти е свършено, само гледай!“, е отговорът на кулинарката. Засега автентичността на този разговор не е потвърдена от никой друг освен от Кастело.

Дизайнерът споделя, че предсказанията за приключената му кариера се сбъдват. Разкрива, че доста често е бил уволняван в последния момент от вече уреден проект. Кастело твърди, че Тейгън се е свързвала с различни компании и модни дизайнери, заплашвайки ги да не работят с него. „Имаше толкова много нощи, в които не спях и исках да се самоубия. Не виждах смисъл да живея“, пише Майкъл. Мислел е, че няма начин да се измъкне от хватката на толкова силна и известна жена, която може да приключи кариерата ти само с едно съобщение.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Кастело признава, че не споделил проблемите си с никого, защото е живял в страх от Криси. „Имах страх да не загубя най-важните си клиенти, приятели и колеги. Имах страх да не бъда изхвърлен от елита, който ръководи индустрията“, пише още той. Допълва, че е страдал изключително много през последните години и в момента се опитва да се съвземе от най-тъмните времена в живота си.

Дизайнерът разкрива, че е започнал да пише писма до семейството и приятелите си, които да изпрати преди да се самоубие. „Мислех, че отнемането на собствения ми живот е най-добрият изход. Независимо какво правех, не можех да се измъкна от този капан“. В писмата той изразява любовта си към най-близките и се извинява за постъпката си. Оттогава всеки около него го следи внимателно, за да не посегне на живота си.

Обвиненията на Кастело идват няколко седмици след появилите се туитове на Криси, в които тя напада моделката Кортни Стодън. Всичко се случва през 2011 година, а кулинарката казва, че иска 16-годишното тогава момиче да „заспи в някоя канавка“. Тейгън се извини за коментара си и заяви, че по това време е била трол, който е търсел вниманието на света. Тя дори напусна шоуто на Минди Калинг, което съвсем скоро ще тръгне по Netflix.

A post shared by M I C H A E L C O S T E L L O (@michaelcostello)

„Нямам извинение за ужасните си коментари от миналото. Никой не заслужава това. Повечето от хората, които съм нападала, са имали нужда от емпатия, милосърдие, разбиране и подкрепа, а не от моя остроумен хумор. Съжалявам“, пише Криси в социалните мрежи. Писмото ѝ беше публикувано пет часа преди Кастело да сподели своята история, като кулинарката не включи нито неговото, нито името на Кортни в извиненията си.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
тормоз Криси Тейгън обвинения самоубийство дизайнер Майкъл Костело
0 коментара
fallback