IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз, наздраве!

27 юли 2021 11 00

Синът на Елизабет Втора показа, че обича хубавата бира

БГНЕС

Кралските особи имат специален протокол и ангажименти, които трябва да спазват стриктно. Техният живот винаги е на показ и трудно могат да избягат от любопитните погледи и папараците. Но както всички нас и те са хора и имат своите слабости. Подобно на много мъже във Великобритания, на принц Чарлз със сигурност му се иска да се прибере, да облече удобни дрехи и седне на дивана, където да гледа футбол с любимата бира в ръка. И макар да не можем да си го представим по този начин, наскоро го видяхме с огромна усмивка на лице, завършвайки своята обиколка из страната с пенливата течност в ръка. 

„Наздраве за края на няколкото натоварени дни в Девън и Корнуол“. Това написаха от пресслужбата на британския кралски двор, показвайки, че и в графство Девън, Англия, е по-горещо тези дни, поради което херцогът и съпругата му нямат нищо против да се разхладят с по една тъмна бира, почерпени от местната общност. 

Макар на пиенето по време на работа да не се гледа с добро око, това, че човек от ранга на принц Чарлз се отбива в местен клуб и „се слива“ с тълпата, е уважение за неговите собственици и асортимента от бира, който те предлагат. 

Фотографите запечатват как херцогът на Корноул отпива от бирата с удоволствие и позира пред камерите, показвайки духовитост. Жена му го наблюдава отстрани, облечена с миди рокля в син цвят. 

Преди да утоли жаждата си, кралската двойка се срещна с деца, участващи в кръжок по изкуства и занаяти към галерия „Bideford“, която отбелязва своята 70-годишнина през 2021-а. По-рано, докато Чарлз присъстваше на био семинар, Камила бе специален гост на детски хоспис, предоставящ грижи за нуждаещи се в Северен Денвър. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари