IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извън любовния триъгълник – Григор Димитров записва песен

21 октомври 2021 14 50

Триото „One handed backhands“ се завръща

БГНЕС

Имал ли е Григор Димитров връзка с приятелка на Лолита Османова? Истина ли са слуховете за любовния триъгълник, в който централно място заема той? Това са въпросите, които задават фенове на българина, четейки обвиненията към него, отправени от красавицата Виктория Боня. Няколко дни след нейното признание, че тенисистът я е оставил заради наследничката на известния руски олигарх, той и приятелката му не коментират нищо.

„Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, който искам да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше“, сподели 41-годишната рускиня, която е известна инфлуенсърка.

По думите на Боня, тя дори мечтаела за дете от Димитров, но той я наранил, изневерявайки ѝ с една от най-добрите ѝ приятелки – Лолита.

„Преживях ужасни моменти. Сигурно и на нея казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли“, завършва изповедта си Виктория.

Освен с Гришо, рускинята претендира, че е била и с други известни мъже като Неймар, Дидие Дрогба, Килиан Мбапе и други.

Според фенове на българина, той е ценител на женската красота и нищо чудно да е бил с въпросната жена. Но според повечето коментари в социалните мрежи, обвиненията на Виктория са скалъпени най-вероятно за пари или поради желанието ѝ да отмъсти на Османова, с която има стара вражда, а Димитров просто е неволен участник в нея.

Връзката му с Лолита – вдъхновение за корта

След победата над Хуберт Хукач на Индиън Уелс, Гришо призна, че в момента е щастлив и връзката му има положително влияние върху представянето му на корта.

„Чувствам се различно. Възвърнах добрия ритъм както в тениса, така и в живота. Особено в живота. Знанието, че тялото ми е на необходимото ниво, ми дава огромна увереност и това се отразява на играта ми. Този факт сам по себе си ме прави щастлив, да не говорим за печеленето на мачове“, обяснява той в интервю за Tennis Channel.

По думите на Димитров, той се наслаждава на живота и не мисли толкова за мачовете. „Не съм обсебен от резултатите, независимо дали печеля или губя. Всеки път, когато изляза на корта, знам защо съм там и какво да правя. Когато работата е свършена, продължавам напред, като в същото време намирам начин да се разсея и да се разтоваря. Напоследък този метод ми върши много добра работа“, добави той.

Извън любовния триъгълник – Гришо записва нова песен

Докато хасковлията не коментира и не дава обяснения дали е имал вземане-даване с приятелка на Лолита Османова, стана ясно, че отново ще го видим в компанията на Роджър Федерер и Томи Хаас. Причината е, че са решили да се завърнат под формата на трио „One handed backhands/„Бекхенди с една ръка“, както преди време ги кръстиха феновете на тениса.

Наскоро германският спортист обяви, че тримата работят по ново парче, което ще види бял свят през 2021 г.

През 2017 г. звездите изпълниха „Трудно ми е да кажа, че съжалявам“, под зоркото око на Дейвид Фостър – известен музикален продуцент. Тогава българинът разкри, че пее доста фалшиво, но пък има сценично присъствие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари