IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Хейгъл с годишнина от сватбата си в Roswell

21 ноември 2021 18 00

Актрисата има двама съпрузи – един в живота и един от сериала

БГНЕС

БГНЕС

Кръгла годишнина от сватбата отбеляза Катрин Хейгъл. Но не си мислете, че става дума за бракосъчетанието ѝ с певеца Джош Кели. Става дума не за съпруга ѝ в живота, а един от тези на екрана – Джеси Рамирес.

„Очевидно аз се омъжих преди 20 години на този ден“, написа актрисата на 14 ноември, показвайки снимка със своя колега Адам Родригес. Именно той влиза в ролята на мъжа, за когото Изабела Еванс (изиграна от нея) се венчае в сериала.

Някои от последователите на Катрин, които не познават в големи подробности живота ѝ, се объркаха и помислиха, че мъжът е човекът, с когото тя отглежда своите три деца. Други обаче отбелязаха, че тя говори за продукцията от 90-те, която ѝ донесе голяма популярност.

„Розуел все още е любимото ми шоу в целия свят!!!, „Гледам го поне 3-5 пъти в годината“, Ти си невероятен човек и актриса, „Обичам сериала. Поддържаш ли връзка с някого от каста?“, пишат последователите на Хейгъл.

Сериалът е на повече от 20 години

Макар актрисата да прави 20 години от своята паметна сватба в сериала, базиран на книгата Roswell High на Мелинда Метц, самата продукция навърши толкова през 2019.

„На 6 октомври се навършиха 20 години от премиерата на Roswell“, написа тогава катрин, споделяйки любимите си кадри с колегите от сериала, излъчван в САЩ в периода 1999 – 2002 г.

По-късно холивудската звезда, която неведнъж е играла под името Изабела в най-различни филми, споделя, че не е гледала римейка на „Roswell“, но по някои откъси, на които попаднала в мрежата, ѝ се струва забавен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари