IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Холанд и Зендая: Влюбени сме, но имаме нужда от пространство

27 ноември 2021 12 00

Двамата заявиха, че искат да запазят личния си живот далеч от общественото внимание

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Том Холанд и Зендая най-накрая потвърдиха слуховете за любов помежду си. В отделни интервюта те коментираха снимките, които излязоха през лятото, на които се вижда как се целуват в колата на Холанд напът към семейната къща на Зендая.

Том застана на корицата на списание GQ, а в интервюто говори за връзката си със Зендая и желанието да държи личния си живот скрит от обществеността. Двамата актьори се сближават по време на снимките на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, като първоначално отношенията им са само приятелски. Въпреки слуховете за любов помежду им, и Холанд, и Зендая са в отделни връзки по това време и са категорични, че са най-добри приятели.

Постепенно обаче нещата се променят и през лятото 25-годишните звезди бяха забелязани да се целуват в колата, след което присъстваха заедно на сватба на приятел, а в социалните мрежи започнаха все по-често да изразяват емоциите си един към друг. Докато Зендая присъстваше на премиерите на филма си „Дюн“ в различни части на света, Том публикува нейна снимка, към която прибави емотиконка на влюбено човече. Малко преди това той поздрави приятелката си за рождения ден, пишейки че тя е неговата Ем Джей.

От своя страна, Зендая сподели снимка на корицата на GQ, на която е Холанд, и също остави емотиконка с влюбено човече. Въпреки тази мила размяна на емоции, и двамата искат да запазят връзката само за себе си.

„Една от негативните страни на славата е това, че личното ти пространство не е под твой контрол и всеки един момент, който си мислиш, че е само между двама души, е момент, който е споделен с целия свят“, казва Том пред GQ. Той допълва, че винаги е искал да държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите, защото споделя предостатъчно с феновете си.

Относно снимките, които бяха публикувани от папараци и показващи първата целувка между Зендая и Том, актьорът беше категоричен, че това е ужасно навлизане в личното пространство. „Някак си почувствахме, че уединението ни беше откраднато. Не смятам, че става въпрос за това дали сме готови да споделим това със света, а дали искаме“, казва той.

Все пак Холанд отдаде нужното внимание на приятелката си, казвайки че тя е била основна част от живота му през последните години. Зендая също заяви, че да споделя личния си живот с останалия свят е едновременно объркващо и обидно.

„Това, което и двамата мислим е, че когато обичаш един човек и те е грижа за него, някои моменти или неща искаш да са си само ваши. Смятам, че любовта е свято и специално нещо, което трябва да бъде само между двама души“, категорична е актрисата.

Опитвайки се да държат любовната си история скрита от света, Холанд разкрива, че често е говорил със Зендая относно кога да споделят новината, че са заедно. „Това не е моята история. Това е нашата история. И ще говорим за нея, когато сме готови и ще го направим заедно“.

По време на интервюто си за InStyle през октомври Зендая заяви, че има много неща в характера на Том, които оценява. „В професионален план оценявам, че обича да бъде Спайдър-мен. Това е голямо напрежение, защото трябва да си супергерой по всяко време“, казва тя.

Новият филм на Том Холанд и Зендая, „Спайдър-мен: Няма път към дома“ ще се появи на голям екран на 17 декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари