IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В чест на мама – децата на принцеса Шарлийн засадиха южноафриканско дърво в Монако

25 ноември 2021 18 00

Помогна им принц Албер II, който се стреми да компенсира нейната липса

БГНЕС

БГНЕС

Докато принцеса Шарлийн се лекува в център извън Монако, нейният съпруг и роднините му правят всичко възможно, за да докажат, че децата им – Габриела и Жак, са добре и не биват настройвани против майка им. Още преди съпругата му да се завърне от Южна Африка – отслабнала и емоционално изтощена, принц Албер II започна да води близнаците на повече официални ангажименти. А малко след признанията, че жена му има проблеми и нужда от психологична подкрепа, той отиде с тях на емблематично място, където заедно засадиха дръвчета.

Момченцето и момиченцето на известната двойка позираха пред камерите с усмивки. Гледайки, че ги снимат, Жак инстинктивно прегърна сестра си през рамо, показвайки знак с палец нагоре, опитвайки се да покаже, че всичко е наред.

Принцът на Монако и децата му посадиха южноафриканско дръвче на една от терасите на известното казино „Монте Карло“. Така те не само отбелязаха 100-годишнината на Международната организация Soroptimist, но и засвидетелстваха уважението си към принцеса Шарлийн, чиято благотворителна организация постигна много за носорозите в Южна Африка.

принц Албер,

БГНЕС

Близнаците и техни съученици се включиха в дейностите по засаждане на различни дървета, с което отново показаха, че застават зад майка си, а и мислят за нея. Тяхната изява идва дни след като те се появиха с плакати с надписите: „Обичаме те, мамо“ и „Липсваш ни, мамо“, присъствайки на тържество по случай националния празник на Монако.

принцеса Габриела,

БГНЕС

Според специалисти по езика на тялото, двете деца на принцеса Шарлийн са по-силни и единни от всякога, стоейки близко един до друг пред фотографите. От друга страна, поставянето на ръката на Жак върху рамото на Габриела, е знак, че като момче той е готов да защити сестра си по всяко време. Иначе, няма как те да не са травмирани след случилото се.

принц Жак,

БГНЕС

Семейството – приоритет за принца на Монако

Мнозина, притесняващи се за здравето на съпругата на принц Албер, изтъкнаха в социалните мрежи, че децата може би са инструктирани как да се държат на публични места. Не е изключено в момента те да се използват, за да отклонят вниманието от това, че тяхната майка не е била щастлива преди заминаването за ЮАР. Освен това, те са и коз на баща им, с който да накара жена си да не се развежда.

По-рано 63-годишният принц на Монако даде да се разбере, че причината за отслабването на жена му не е боледуване от COVID-19 или рак, както някои предполагаха след драстичната промяна на външния вид на Шарлийн. Той обяви, че тя страда от изтощение – физически и емоционално, но не пожела да посочи конкретния здравословен проблем.

принцеса Шарлийн

БГНЕС

Според френски издания, принцесата е заминала за Швейцария, където се лекува в специализирана клиника. Други пък заговориха, че има връзка с известен руски олигарх.

„Тя е по-добре, но все още има нужда от почивка и спокойствие... Тя не е в княжеството, но ще можем да я посетим много скоро. Не мога да ви кажа повече от съображения за дискретност“, обясни той пред изданието Monaco-Matin.

Принц Албер II посочва още, че за него основният приоритет в момента е семейството, отговаряйки на въпрос на журналисти как се справя с грижата за децата и това, че има куп отговорности като държавен глава. За да компенсира това, че не са с майка си, той се опитва да прекарва все повече време с близнаците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари