IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Парис Хилтън чака радостна вест за бебе до 6 месеца

2 декември 2021 17 50

Бременна ли е вече дъщеря ѝ?

БГНЕС

БГНЕС

Парис Хилтън ще забременее до 6 месеца. Тази прогноза за звездата дава нейната майка Кати, говорейки за дъщеря си и нейната грандиозна сватба, докато тя е на меден месец. По думите на жената, на нея ѝ се ще да чуе радостна вест за бебе възможно най-скоро.

„Вероятно в рамките на следващите шест месеца. Искам да кажа, веднага щом е възможно!“, коментира тя пред HollywoodLife.

Кати Хилтън не пропусна да похвали Парис за организацията на своята сватба, продължила няколко дни. По нейните думи, всичко било невероятно и тя се развълнувала много, гледайки как порасналото ѝ дете върви към олтара.

Ники Хилтън, сестрата на булката, добавя, че карнавалът на нейната кака, за който затвориха кея на Санта Моника за външни хора, е връхната точка на специалния уикенд в чест на двамата младоженци.

Слуховете, че бебето е напът – още преди сватбата

Както вече писахме, Парис Хилтън умело подбира снимките, които споделя в социалните мрежи. Още преди да мине под венчило, се заговори, че тя вече е бременна. А и преди това русокоската неведнъж споделяше своите планове за инвитро. А на някои кадри от годежа ѝ дори си личи, че тя има малко коремче.

Макар американската певица, актриса, модел и успешна бизнесдама да отрече твърденията, че чака първото си дете, много медии не спират да коментират моделите дрехи, които носи, за да прикрие корема си. Предполага се, че тя дори коригира своите снимки или споделя стари – заблуда на своите последователи в социалните мрежи.

„Искам да чуете всичко директно от мен“, написа тя в Twitter и посочи, че е свикнала да чува какво ли не за себе си.

След грандиозната сватба, все пак Парис призна, че няма търпение да зачене и да дари Картър с дете.

Младото семейство Реум замина на меден месец в Бора Бора. Там Парис и Картър се гмуркаха под вода, разходиха се с яхта и си направиха снимки на плажа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари