IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлийн се завърна в Монако

14 март 2022 14 50

Тя ще продължи своето възстановяване

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Шарлийн вече е с принц Албер и децата си. Миналата седмица тя се е върнала тайно в Монако, като няколко дни по-късно това бе потвърдено от кралския двор, съобщава списание People.

Макар тя да е вече в княжеството, нейното възстановяване продължава и трябва да мине известно време преди да се появи публично и да говори пред журналисти.

През уикенда от двореца на Монако публикуваха официално изявление, с което молят обществото за разбиране и това да не притесняват все още принцесата.

„В съгласие с нейните лекари и докато възстановяването ѝ върви по правилния път, техни Светли височества се съгласиха, че принцеса Шарлийн вече може да продължи възстановяването си в княжеството – със съпруга и децата си до нея“, гласи то.

Преди „постепенно да възобнови официалните си дейности“, Шарлийн ще се лекува още няколко седмици, но ще бъде много по-спокойна, защото вече е у дома.

Според пресслужбата, жената на принц Албер „все още се нуждае от мир и спокойствие“, с което изтъкна колко е важно да не бъде обезпокоявана.

Принц Албер намекна, че тя ще бъде до него скоро

Преди близо три седмици принцът на Монако съобщи пред медии, че съпругата му се „справя много по-добре“ и намекна, че може да бъде изписана.

Малко след като навърши 44, далеч от своето семейство, от княжеството разкриха, че състоянието ѝ е задоволително и има надежда за това, че скоро ще се завърне в Монако.

Предполага се, че принцеса Шарлийн е била в специална клиника в Швейцария. Там тя бе приета още през ноември миналата година, непосредствено след завръщането си от Южна Африка.

По думите на нейния съпруг, самата тя се съгласила, че е изключително слаба и няма сила, заради което е добре да постъпи за лечение. И избрала да го направи извън страната.

„Тя вече знаеше, че най-доброто нещо, което трябва да направи, е да отиде и да си почине и да получи истинско лечение“, разказа принц Албер пред списание People през ноември 2021 г.

Освен за влошеното здраве на Шарлийн, се говори, че тя не е в добри отношения със съпруга си и може да поиска развод. Предстои да разберем какво ще предприеме, след като оздравее.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари