IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери със съдебен иск към брат си

4 април 2022 08 40

Той е свързан с делото за клевета срещу нея

БГНЕС

БГНЕС

Марая Кери с иск към брат си. След като мъжът заведе дело за клевета срещу нея, тя настоява той да плати всички съдебни разноски. Това съобщава Page Six, позовавайки се на документи от обвинението.

След като прочита биографичната книга на певицата – The Meaning of Mariah Carey, Моргън Кери не е съгласен с това, че тя го описва като насилник и му дава определението „големия лош вълк“. Той я съди от миналата година, като сега звездата се надява да промени нещата.

Към иска на мъжа се включва и по-голямата сестра на Марая – Алисън. Тя също не е възхитена от начина, по който е представена в книгата.

Адвокатите на изпълнителката са били във Върховния съд в Манхатън в началото на седмицата. Там са попълнили необходимите документи по настояването на тяхната клиентка.

Според показанията на Марая Кери, тя ще спечели делото за клевета, защото всичко, което е написала, е напълно вярно.

По думите на 62-годишният Морган, поредната прищявка на сестра му е направена с истинска злоба. След нея, той помолил съдията да отхвърли иска ѝ.

Делото срещу Марая Кери е от март 2021-а

От общо 16 иска на брата на звездата, заведени през март 2021 г., 14 от тях бяха отхвърлени миналия месец. Мотивът на съдията е, че те нямат връзка с клеветничеството и са силно преувеличени. Останалите са за това, че Морган е продавал кокаин, пребивал е майка им, веднъж наел убиец и бил пияница.

Марая Кери говори за токсичната среда в семейството си

Певицата споделя на няколко места в своята книга, че няма силна връзка със своите брат и сестра. И определя средата в семейството, в което израснала, като силно токсична. В една от главите тя признава, че Алисън я малтретирала редовно. Тя често се държала твърде агресивно с нея, заливала я с гореща вода и дори се опитала да я продаде за секс.

Докато сестрата на Марая Кери настоява за 1,25 милиона обезщетение, братът просто иска истината да излезе наяве и да не се петни името му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари