IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцът на Монако отмени пътуване заради COVID-19

15 април 2022 17 40

Какво се случва със съпругата му Шарлийн?

БГНЕС

БГНЕС

Принцът на Монако се е заразил с COVID-19. Това съобщиха от официалния пресцентър на кралския двор, уточнявайки, че Албер II боледува безсимптомно. Оттам уточниха, че здравословното му състояние е стабилно и няма причини за безпокойство.

„Той продължава да работи от разстояние и остава в постоянен контакт с членовете на своя кабинет, неговото правителство, както и с близките си сътрудници“, пише още в изявлението.

Албер II се е самоизолирал. Нищо обаче не се съобщава за тестването на неговата съпруга Шарлийн и двете им деца. Принцесата бе на лечение в чужбина и се завърна в страната през март. И вече близо месец не се е показвала пред камерите.

Принцът на Монако трябваше да бъде в Ню Йорк на 13 април, но заради положителния си тест отложи своето пътуване. Очакваше се той да присъства на специална галавечер, свързана с опазването на океана – кауза, зад която той стои от години.

По-късно стана ясно, че на събитието ще присъства Джей Би Кели – братовчедът на принц Албер.

принцът на

БГНЕС

Принцът на Монако боледува от COVID-19 за втори път

Една от последните официални изяви на принца на Монако бе в Лондон, на 29 март. Там той бе сред кралските особи, присъстващи на възпоменателната церемония за принц Филип. На 8 април той бе забелязан на трибуните на Монако и Алба Берлин в Монте Карло. Предполага се, че може да се е заразил там.

64-годишният мъж на принцеса Шарлийн не кара коронавируса за първи път. През март 2020 г. той също даде положителен тест. Тогава бе изолиран за две седмици. След това сподели за постковид усложненията, които е получил.

Преди две години принцът на Монако обяви, че първият път карал коронавируса много леко. Но след това с дни бил със силна умора и трудно изпълнявал задълженията си.

„Наистина беше просто преживяване на физическа умора, като вида, който се появява, когато си направил твърде много или когато излизаш от болест“, каза той пред списание People и призна, че постковид синдромът е нещо реално.

Принцът на Монако не коментира какво се случва с принцеса Шарлийн

След като съпругата на принц Албер стоя в швейцарска клиника, тя се събра с него и децата в Монако. След 4 месеца раздяла, а преди това и близо половин година престой в Южна Африка, не е ясно какво е нейното здравословно състояние.

Преди да бъде приета за лечение, принцеса Шарлийн поддържаше своя профил в Instagram. Но от януари тя не е пускала нови публикации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари