IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани изненада Блейк Шелтън на сцената

22 юни 2022 14 50

Изпълнителката поднесе на съпруга си специална торта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуен Стефани нямаше търпение да поздрави съпруга си Блейк Шелтън за рождения му ден.

През уикенда кънтри певецът навърши 46 години и получи специална изненада по време на изпълнението си на музикалния фестивал Country Summer. Милият жест беше направен от съпругата му Гуен Стефани, която се качи на сцената заедно с шоколадова торта на фона на бурните викове от страна на публиката. Певицата взе микрофона и се обърна към хората в Санта Роса, Калифорния, казвайки им „Да го направим!“.

Като по учебник, всички присъстващи започнаха да пеят „Честит рожден ден“, а Блейк Шелтън не можеше да свали усмивката от лицето си. Той взе тортата в ръце, показа я на всички и се престори, че духа свещите, които обаче не бяха запалени.

„Благодаря на всички за прекрасните пожелания през този уикенд и на всички, които дойдоха на партито по време на Country Summer! Колко добре си изкарахме... също.. Обичам те, Гуен Стефани!!!“, написа изпълнителят в социалните мрежи под видео от специалния момент.

Последният уикенд беше натоварен за известната двойка, която отпразнува и Деня на бащата. Шелтън е доведен баща на тримата синове на Гуен, които тя споделя с бившия си съпруг Гавин Росдейл. Певицата е майка на 8-годишния Аполо, 13-годишния Зума и 16-годишния Кингстън. В социалните мрежи се появи снимка на Шелтън и трите момчета, под която имаше специално послание от Стефани.

„Честит Ден на бащата, Блейк Шелтън. Всички те обичаме страшно много и се радвам, че Господ ми изпрати точно теб за възходите и паденията в живота!“, написа тя в Instagram и Туитър. Гуен също така сподели и клип, на който Шелтън си играе с Аполо и заяви, че всеки ден е благодарна за съпруга си.

По време на интервю за Country Radio през февруари, Шелтън сподели какво е чувството да си доведен баща. Разкрива, че в началото на връзката им, Стефани не е била сигурна дали той ще приеме синовете ѝ и ще иска да се грижи за тях. Но Шелтън е категоричен, че въобще не се е замислял относно отдадеността си към момчетата.

Самият изпълнител е имал прекрасен пример за доведен баща, след като неговият се жени за майка му, въпреки че тя вече е имала син Ричи. „Той прие Ричи и го отгледа от бебе. Брат ми никога не е мислил баща ми за доведен баща, а за истински“, казва Блейк. За съжаление, Ричи умира на 24 години през 1990 година вследствие на катастрофа.

„Примерът, който баща ми ми даде беше, че едно дете никога не пречи в романтична връзка. Имаш три момчета? Чудесно. Баща ми ме е отгледал. Мога да се справя с това. Не знаех пред какво се изправям, но бях готов да се изправя срещу него. И всеки ден се влюбвам точно толкова в момчетата, колкото и в Гуен“, казва още Шелтън.

Блейк и Гуен са напът да отпразнуват първата си годишнина от сватбата, след като се ожениха на 3 юли 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари