IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски и Себастиан Макклард се развеждат

19 юли 2022 17 40

Двамата се ожениха през 2018 година и имат едногодишен син

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовната приказка на Емили Ратайковски и Себастиан Беър-Макклард ще приключи с развод след 4-годишен брак.

Новината първоначално беше съобщена от медиите в Америка, след което беше потвърдена и от източник на моделката пред списание People. „Те се разделиха наскоро. Решението беше на Ем. Тя се чувства добре. Силна е и е фокусирана върху сина си. Обожава да бъде майка“, казва източникът. Според него, Ратайковски вече планува да се разведе, като възможността за събиране с Макклард въобще не стои на масата.

Според Page Six, спекулации за разрив в брака между двамата са започнали да се появяват още миналата седмица, след като моделката е била забелязана на пазар без сватбената си халка. Пръстенът също така го няма и в последните публикации на Ратайковски в социалните мрежи.

Ратайковски и Макклард първоначално бяха романтично свързани през 2018 година, след като бяха забелязани да показват близост на Свети Валентин. След като излизаха само няколко седмици, те се ожениха на изненадваща церемония в Ню Йорк през февруари същата година. В интервю за предаването Busy Tonight миналата година, Емили разкри, че със Себастиан дълго време са били приятели преди да станат двойка.

„Познавахме се много преди това и той винаги се шегува, че хората си мислят, че сме се оженили твърде бързо, но всъщност аз съм го тествала в продължение на години“, казва тя.

След сватбата си, Ратайковски дава интервю пред Джими Фалън, в което разказва за нетрадиционното предложение за брак, което първоначално отказала. Оказва се, че Макклард е предложил в таверна и дори е нямал пръстен в себе си. „Взе кламера, с който беше хваната сметка, и ми направи пръстен, което аз сметнах за много романтично“, споделя още моделката.

Когато станало време за избирането на брачни халки, двамата отново заложили на нещо нестандартно. Отишли в Китайския квартал в Ню Йорк, за да купят 31 грама злато, което да разтопят и да превърнат в халки. Но когато този план не прозвучал добре за Ратайковски, се обърнали към израелски бижутер за помощ.

„Отидохме в магазина му след работно време и буквално ги изковахме, даже използвахме малка горелка. Трябваше да бъдат временни пръстени, но сега съм много привързана към моя и не искам да го махам. Просто имам чувството, че всичко е много лично, защото ние сме си ги направили съвсем сами“, казва още Емили.

Въпреки това, тя има и друг годежен пръстен, който не е от кламер, а от диаманти. Дизайнът включва както диамант с квадратно изрязване, така и такъв с формата на круша, свързани заедно върху една лента. На снимките в социалните мрежи моделката често го носеше до златната си брачна халка.

Що се отнася до сватбата, Ратайковски споделя пред Фалън, че заедно с Макклард са искали нещо семпло, като дори се омъжила в жълт костюм от Zara. Разбира се, и тук планът не проработил така, както ѝ се искало.

В деня на сватбата Емили сподели с феновете си в социалните мрежи селфи със съпруга си. „Омъжих се днес“, написа тя под селфито си със Себастиан, на което той целува Ратайковски по бузата. Беър-Макклард също така носи два пръстена, на които е изписано „Ем“ и „Рата“.

През март 2021 година двойката посреща и първото си дете – син Силвестър Аполо.

Относно бременността си, Ратайковски сподели новината първо с Vogue, пишейки есе. В началото тя разкри и защо не иска да казва какъв пол ще бъде детето.

„Когато със съпруга ми казваме на приятели, че съм бременна, всеки ни пита какъв ще бъде полът. Ние отговаряме, че не знаем и ще научим, когато детето ни стане на 18 и само реши. Всеки ни се смее на това. Но има смисъл в това, което казваме, защото има много повече възможности за определяне, отколкото самите гениталии ти предлагат. Истината е, че в крайна сметка нямаме представа кой расте в корема ми. Кой ще бъде този човек? На какъв човек ще станем родители? Как ще се промени животът ни?“, пише тогава Емили.

Тя допълни, че не харесва как обществото налага полови определения на всеки, особено на бебета. „Искам да бъда родител, който позволява на детето си да бъде честно с него“, пише още моделката. Казва, че много иска детето ѝ само да определи мястото си в света, но със сигурност ще бъде посрещнато с безспорни ограничения и норми относно пола още преди да може да говори.

Наскоро моделката отпразнува първия рожден ден на Аполо. Тя сподели снимка в социалните мрежи, давайки възможност на феновете да надникнат в първата му година от живота. Ратайковски описа деня на раждането като „най-магическия ден“, който ѝ е донесъл само радост, за каквато дори не е мечтала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари