IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поредна кавга? Елизабет II постави принц Хари и Меган Маркъл на мястото им

5 август 2022 18 00

Това станало по време на платинения ѝ юбилей

Снимка: БГНЕС

Миналия юни принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на благодарствена служба в катедралата „Свети Павел“ по време на тържествата за платинения юбилей на кралицата, но според публициста Том Бауер на двойката не им е било позволено да седят, където искат.

И това се оказа лична заповед на Нейно Величество.

Очакваше се херцозите на Съсекс да заемат местата си до принц Чарлз, херцогиня Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън. Това обаче не се случи.
Принц Хари и Меган Маркъл бяха помолени да седнат в противоположния край на залата.

„Казаха ми, че трябва да се появят в казармата Уелингтън, за да се качат на карета за младши членове на кралското семейство, за да отидат в катедралата „Сейнт Пол“ за юбилейната служба. Хари и Меган умишлено закъсняха, така че транспортът вече беше тръгнал и те можеха да направят големия изход от колата и да влязат в сградата по стълбите, като всички почетни гости. Очевидно това беше необходимо за заснемането на Netflix“, каза Том Бауер.

„Докато вървяха по пътеката, за да седнат по-близо до старшите членове на кралското семейство, портиерът очевидно им каза: „Не можете да минете оттук, вие седите на осмо или девето място“ или нещо подобно.

Хари се възмути: „Защо?“ На което портиерът отговори: „Така поръча баба ви“, сподели писателят, наясно с вътрешната информация около кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари