IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рики Мартин показа порасналите си синове

12 август 2022 17 40

Близнаците вече са тъйнейджъри

БГНЕС

БГНЕС

Рики Мартин показа порасналите си близнаци. С няколко морски снимки, певецът изтъкна, че е започнала празничната седмица, в която са родени Валентино и Матео. След няколко дни тийнейджърите ще станат на 14. 

„Страхотен ден на плажа!... Благодаря на брат ми Алек за добрите емоции през деня и за това, че научих Матео и Валентино да си играят с вълните“, написа звездата към кадрите. 

В публикацията на Рики Мартин виждаме как момчетата му се учат да карат сърф на плажа в Малибу, Калифорния. 

Феновете на певеца веднага отбелязаха, че близнаците доста са се променили и вече са истински млади мъже. 

На снимките Матео - момчето с по-тъмна коса, е доста по-висок от брат си. В тази връзка някои последователи на Мартин коментираха, че той и брат му Валентино са взели доста от чертите на своя известен татко. 

„Колко са страхотни“, „Много са красиви“, „Красиви като баща си“, гласят коментарите под галерията на звездата. 

Рики Мартин рядко показва момчетата 

Изпълнителят посрещна своите близнаци през август 2008 г. Тогава той бе на 36-годишна възраст. 

„Рики е щастлив да започне тази нова глава от живота си като баща и ще прекара остатъка от годината далеч от очите на обществеността, за да прекара време с децата си“, се казваше с официално изявление след новината за момчетата. 

Като цяло, Мартин не обича да показва много снимки на близнаците в социалните мрежи. Но след като те пораснаха малко, започна да качва малко повече кадри. 

В интервю за Ventaneando, певецът посочи, че Матео и Валентино вече са големи и имат свой собствен вкус. Понякога те не харесват същите неща като него и това е напълно нормално. И добави, че момчетата са неговите най-големи критици. 

През 2016 г. близнаците се появиха за първи път на червения килим. Тогава те присъстваха на премиерата на филма Rogue One, в компанията на двамата си татковци. Две години по-късно те ги придружаваха и на гала-кампанията „Human Rights Campaign“ през 2019 г., на която Рики беше отличен. 

Освен на двете момчета, Рики и съпругът му Джуан Йосеф, са родители и на още две деца - Лусия и Рен.

Близнаците на Рики Мартин били от братовчедка му? 

След като известният изпълнител обяви, че е станал татко, тръгнаха слухове за това от кого са децата. Разбира се, основните версии са, че те са родени от сурогатна майка - доста модерна практика сред звездите в наши дни. Но според информация на светския блогър Перез Хилтън, майката на момчетата е братовчедка на певеца. 

Според някои издания, в Латинска Америка, а понякога и в Испания, браковете и връзките между близки родственици (без братя и сестри), са нещо нормално. Ето защо, не е изключено жената, дала живот на близнаците, да е от родослвоното дърво на Рики. 

За 14 години Мартин и неговата половинка не са обявили публично коя е майката на техните момчета, както и дали тя е родила и по-малките им деца. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари