IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото на звездите: Парис Хилтън и Картър Реум в Италия

13 август 2022 18 00

Звездата показа бохо стил на разходка

БГНЕС

БГНЕС

Парис Хилтън и Картър Реум избягаха на романтична ваканция в Италия. Известната певица, актриса и бизнесдама бе заснета по време на разходка със своя съпруг в Портофино. 

Популярната двойка е отседнала в луксозен хотел. Именно там русокоската е забелязана да закусва с любимия - на терасата на своята ВИП стая. 

Парис Хилтън носи черен потник с удобен панталон с животински принт - любим на много известни личности за лято 2022. 

По-късно риалити звездата и нейният мъж излезли на разходка из улиците на Портофино. Въпреки високите температури, тя е заложила на дълга черна рокля за своята обиколка из магазините. А в ръката си държи малко розово вентилаторче - аксесоар, който изпозлва дори и по време на обяд.  

Макси рокля за разходка

Парис е заложила на рокля в стил бохо, отличаваща се с бродерия и V-образно деколте. Нея е комбинирала с чифт балеринки и черна чанта с къси верижки за дръжки. 

Модни експерти веднага отбелязаха, че моделът, избран от Хилтън, е на марката Zaimara. Докато средната по размер чантичка в ръцете й е на бранда Kurt Geiger, пише Daily Mail Celebrity.

Оказва се, че макси роклята със симпатични бродирани цветя, слънца, звезди, както и пискюли, струва 215 долара. Тя е по-прибрана в талията и разполага с няколко симпатични копчета, поставени именно там. 

Ciao, Италия!

Парис е прекарала близо седмица в Италия, като първо е посетила езеото Комо. Именно там си е направила импровизирана фотосесия. 

„Това е първото ми пътуване тук, толкова невероятно“, написа звездата във Facebook и прикани своите последователи да споделят коя е любимата им дестинация за почивка. 

Както много други известни личности, Хилтън се е повозила на яхта из езерото, където са направени нейните снимки. 

Певицата позира със син потник, върху който е поставила кожен корсет, изрязан около бюста. Той е комбиниран с бели къси панталонки и тънко яке с принта на Louis Vuitton - на лазурно синя основа. 

Може би единствено черният каскет на главата на Парис Хилтън е излишен и не отива толкова на нейните слънчеви очила с по-дебела рамка тип „котешко око“. Най-вероятно той е избран, за да не се налага тя да си прави по-ефектна прическа от тази да сплете косата си на две плитки. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари