IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Родригес с Джъстин и Хейли Бийбър за рождения ден

4 август 2022 11 00

Бившият на Джей Ло имал скромно парти

БГНЕС

БГНЕС

Алекс Родригес чукна 47 в планината. Малко след като Джей Ло се съблече, за да покаже, че е в перфектна форма на 53, бившият ѝ имаше скромно парти. Но пък за сметка на това – със звездно присъствие.

Спортистът е посрещнал остаряването си с една година в луксозното ранчо Gozzer, намиращо се в Айдахо. Там той поиграл голф, като компания му правили Джъстин и Хейли Бийбър, пише Page Six.

Източник, близък до изданието, посочва, че Родригес не е имал грандиозен купон, а по-скоро заложил на релакса с любимите си хора.

„Той беше с приятели... Беше едно сдържано забавление със семейството и приятелите – вечери, голф, туризъм и разходка с лодка по езерото“, обяснява той за рождения ден на Алекс.

Освен семейство Бийбър, в ранчото, в което рожденикът отседнал, са били Марк Уолбърг, Рийз Уидърспун и други звезди, които го познават.

Празнувал ли е Алекс Родригес с Катрин Паджет?

Откакто бившият на Лопес бе забелязан с новото си гадже на няколко пъти, той все още не е споделил снимки с нея в социалните мрежи. Но според изданието, Катрин Паджет също е присъствала на рождения му ден.

„Събуждам се на рождения си ден като дете!“, написа Алекс, показвайки как играе голф в гората. И добави, че за празничната вечер ще сложи официалния костюм.

По-късно звездата сподели още едно видео – със своята равносметка.

Междувременно близки до А-Род, както го наричат, обясняват, че той се е фокусирал върху бизнеса и своите две дъщери. И предпочита по-сдържан начин на живот, който е далеч от камерите.

Преди да навърши 47, Родригес сподели, че се забавлява на собствената си яхта с приятели. Междувременно русата му приятелка се е отбелязала от Франция, показвайки как върви из тесните улички. Тя също е ограничила публикациите си в Instagram, откакто излиза с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари