IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Драмата на бившите: Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис

19 август 2022 10 50

Двамата не си говорят, водят съдебни дела и си връчват призовки публично

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приключването на една връзка често не е лесна задача. Когато градиш живот с някого, започвате да се обграждате с общи вещи и имоти, които после трябва да бъдат разделени. А с появата на дете в ситуацията, нещата стават още по-трудни. Започват съдебни битки за попечителство, уговаряне на часове за посещение и разбирателство за начина на възпитание.

През всичко това се минава доста трудно, когато си обикновен човек, да не говорим за хората, които трябва да се разделят пред очите на целия свят.

Така се случва с Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис, които сложиха край на годежа си миналата година. Те имат и две деца – 5-годишната Дейзи и 8-годишния Отис, за които в момента се води битка. Докато Уайлд успя да продължи напред, започвайки връзка с младия Хари Стайлс, то Съдейкис сякаш все още се отърсва от случилото се и се опитва да отмъсти на бившата си годеница.

Оливия Уайлд

Снимка: БГНЕС

През април тази година, по време на CinemaCon в Лас Вегас, Оливия Уайлд получи загадъчен жълт плик на сцената, докато представяше новите си филмови проекти. В началото хората помислиха, че това е нов сценарий, който актрисата ще покаже на всички, но всъщност съдържанието остана в тайна няколко дни. Самата Оливия беше изненадана от „подаръка“, погледна в плика и продължи с презентацията си.

Малко по-късно стана ясно, че това всъщност са били документи за попечителство, подадени от Съдейкис към съда. По този начин той призова бившата си годеница на битка за двете им деца. До този момент актьорът не е коментирал начина си на действие публично, но Уайлд го направи в съдебни документи, които вече станаха достояние на медиите.

Според Daily Mail, които цитират написаното, актрисата обвинява Джейсън, че я е изложил по време на професионално събитие, връчвайки ѝ документите на сцената. Тя допълва, че действието е било агресивно и е имало само една цел – да я злепостави пред публиката.

Оливия Уайлд

Снимка: Getty Images

„Действията на Джейсън очевидно бяха използвани като заплаха и се опитаха да ме хванат неподготвена. Можеше да ми изпрати документите съвсем дискретно, но той избра да го направи по най-агресивния възможен начин“, казва Уайлд в подадената молба за отхвърляне на искането за попечителство от страна на Съдейкис.

„Фактът, че Джейсън ме излага на професионално събитие и поставя нашите лични проблеми пред очите на всички, е напълно противоположен на най-доброто за децата ни“, допълва актрисата. Заради действията на бившия си годеник, Уайлд подаде официална молба за попечителство над двете им деца.

Оливия Уайлд

Снимка: Getty Images

От своя страна, Съдейкис казва, че по никакъв начин не е искал да връчи документите на Уайлд на сцената, а първоначално е помолил да ѝ бъдат изпратени до хотела ѝ в Лос Анджелис. След това е променил местоположението, препращайки ги към летище Хийтроу.

„Разбирам, че човекът, доставящ документите, си е свършил работата, но наистина съжалявам за случилото се. Това беше важно събитие за Оливия в професионален и личен план и аз се извинявам за инцидента, който наруши специалния ѝ момент“, казва актьорът в документите. Той допълни, че не е искал да изпраща документите в сегашния дом на бившата си годеница, който тя споделя с Хари Стайлс, защото Отис и Дейзи може да са там.

Според съдебни документи, цитирани от списание People, съдията застава на страната на Уайлд, като уважи молбата ѝ за отхвърляне на исканото попечителство от страна на Съдейкис. Причината е, че искането на актьора е било подадено в Ню Йорк, но това не е родният град на децата и съдът там не може да решава съдбата им. Делото ще остане в Калифорния, където в момента живее Оливия.

Оливия Уайлд

Снимка: Getty Images

Въпреки че бившите годеници не си говорят, те се опитват да поставят щастието на Отис и Дейзи на първо място. Източник споделя, че Уайлд е доста разстроена от продължаващата битка за попечителство, но иска децата ѝ да се виждат с баща си колкото се може по-често.

„Тя и Джейсън не си говорят, така че имат нужда от помощ за комуникация по делото. Оливия се надява двамата да постигнат най-доброто споразумение за всички“, казва близък до актрисата.

Оливия Уайлд

Снимка: БГНЕС

В момента се решава къде точно ще живеят децата – Лондон, Ню Йорк или Лос Анджелис. Желанието на Съдейкис е семейството да остане в Голямата ябълка, където преди е живяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари