IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Дейвид Боуи с непоказван дует с певеца

25 септември 2022 13 30

Лекси трогна феновете му с видеото

БГНЕС

БГНЕС

Дъщерята на Дейвид Боуи и Иман сподели непоказван дует с легендарния певец. Повече от пет години след неговата смърт, Лекси сподели видео, в което двамата изпълняват „Somewhere Over The Rainbow“. 

„Моят магьосник от Оз“, пише 22-годишното момиче, чието пълно име е Александрия Зара Джоунс, но всички й казват Лекси от малка. 

Клипът е направен по времето, когато наследницата на Дейвид Боуи е най-много на 4-5 години. Тя стои в  скута му и припява, докато той прави своя по-нестандартна интерпретация на популярната песен. 

Публикацията на Лекси събра над 35 хиляди харесвания за два дни. Малко след като бе пусната в Instagram, Иман я сподели в своите профили и изтъкна, че покойният певец винагои ще бъде нейния татко (за момичето). 

Топмоделът неведнъж е споделяла в свои интервюта, че в дома им много често се чувала най-различни стилове музика и дъщеря им е израснала с нея. И освен класиката на Джуди Гарланд от „Магьосникът от Оз“, е изпълнявала какво ли не, насърчавана от нейния покоен мъж. 

Постът на наследницата на Боуи няма специален повод. През февруари тази година, по случай своя рожден ден, тя качи рядко видео, в което виждаме изпълнителя да държи балон, с който я поздравява. 

„Daddy xx 1947-2016“. Това пише на татуировката, която тя избира да си направи в памет на ледендарния си татко. 

22-годишната Александрия живее отделно от известната си майка в Ню Йорк. Но през юли тя се събра с нея и своята баба, за да отпразнуват рождения ден на Иман, която навърши 67. 

Освен Лекси, Иман има още една дъщеря -  Зулека. Тя е от първия й брак със Спенсър Хейуд, който приключва през 1987 г. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари