fallback

Училище, здравей! Кои БГ звезди изпратиха първолаци?

15 September 2022 16:30

Други поздравиха порасналите си ученици

БГНЕС

Училище, здравей! Днес над 57 000 първокласници прекрачиха своите класни стаи в страната за първи път. По данни на Министерството на образованието и науката, новата учебна година стартира присъствено навсякъде, което е най-добрата новина по време на продължаващата пандемия.

Статистиката показва още, че общо 13 000 ученици тръгват на училище само в София. От тях 12 000 са първокласници. По данни на Dnes.bg, от 15 септември до 14 октомври със заповед на министъра на здравеопазването се въвеждат временни противоепидемични мерки в детските ясли и градини, училищата и центровете за специална образователна подкрепа. Това ще успокои много родители, които пускат децата си в първи клас. Сред тях има и много известни личности.

Както всяка година, така и тази, някои български звезди не пропуснаха да покажат своите първокласници в социалните мрежи малко преди биенето на първия звънец. Други пък потвърдиха колко бързо растат наследниците им и разкриха в кой клас вече са те. По традиция, Tialoto.bg ще ви покаже техните трепети.

1. Константин

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

След като гостува на партито на Преслава за рождения ден на малката Паола, фолкпевецът побърза да се прибере вкъщи, за да се приготви за първия учебен ден. Той и половинката му се вълнуват, защото по-малкото им дете вече е първолак.

„На добър час в първи клас, сине!“, написа изпълнителят и сподели снимка със Сашко.

На кадъра е и майката на момченцето – Надя. По всичко личи, че детето вече напълно се е възстановило след инцидента на морето, при който счупи ръката си.

2. Семейство Джаферович

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Džaferović Stoyanova Evgeniya (@evgeniyadzaferovic)

Евгения и Ваня Джаферович, по-познати на хората от участията си в тв формати, изпратиха порасналия Бо в първи клас. Разбира се, за да го подкрепи, до него бе и кака му Леа.

„Честит първи учебен ден, мили деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка. И още по-щастлива съм, че на този празник присъстват и техните прабаба и прадядо“, сподели съпругата на бившия футболист.

Известното семейство зарадва последователите си със снимки от двора на училището на децата, както и такива на Бо с буквар.

3. Сашо Кадиев

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tanya Toncheva (@tanya.toncheva)

Тв водещият и син на актрисата Катето Евро стана рано, но не за да не закъснее за пореден път за работа. Дъщеря му Кати също е първокласничка.

Снимки с момиченцето Сашо показа в ефира на „Преди обед“. А след това неговата бивша приятелка и майка на детето му, сподели още кадри в Instagram.

„Кати в 1ви клас!“, написа Таня Тончева, която заедно с тв водещия и Катето Евро, се е щракнала за спомен с тяхната най-голяма гордост.

Момиченцето, което помага на баба си в кухнята от малко, е облечено с красива рокля с флорални мотиви, комбинирана с чантичка в същия принт.

4. Нели Хаджийска

Усмихнатата тв водеща сподели, че и нейният по-малък син тръгва на училище за първи път.

Бо в първи клас, Тото в четвърти, а аз пак със сълзи от щастие в очите..., написа тя, споделяйки снимка с двамата си малчугани от двора на Италианския лицей.

„На добър час, деца! Летете смело и високо“, добавя Хаджийска.

Междувременно други известни личности споделиха снимки с порасналите си ученици. Например Биляна Йотовска, чиято дъщеря вече е тийнейджърка и започва 6-ти клас.

Актьорът Ивайло Захариев пък сподели: „Хайде, почна се!“ и разкри, че двете му момчета от първия брак са с шарени ризи, подбрани специално за първия ден в училище.

Певицата Михаела Маринова пък изненада феновете си, качвайки ретро кадри на себе си като ученичка. „Времето наистина лети...“, написа тя във Facebook и разкри, че от малка си пада по розовия цвят, с който избрала да бъде облечена като първокласничка.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
ученици септември училище първокласници първи учебен деh
0 коментара
fallback