IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло и Бен Афлек – още на вълна меден месец

7 октомври 2022 17 40

Те все още не са открили перфектния дом за тях

БГНЕС

БГНЕС

Джей Ло и Бен Афлек все още са на вълна меден месец. Това съобщава близък до тях, опровергавайки твърденията, че отношенията между двамата вече са разклатени.

Според източник на Us Weekly, двамата са като влюбени гълъбчета и не се отделят един от друг. И все още преживяват емоциите, които са изпитали по време на тяхното бракосъчетание.

„Бен и Джен все още са във фазата на медения си месец“, обяснява той. По думите му, това, че вече са съпруг и съпруга, не е променило кой знае колко тяхното ежедневие.

По-рано таблоиди писаха, че дуото вече има първите проблеми като семейство. В социалните мрежи пък се появиха твърдения, че Афлек не живее в къщата на певицата.

„Двамата не спират да се карат. Преди сватбата Дженифър се представяше за перфектната и много спокойна жена. Бен бе заслепен от любов, но не осъзнаваше в какви проблеми се забърква“, твърди мъж в интернет пространството.

Джей Ло и Бен търсят идеалния дом

Според информация на Us Weekly, двойката все още не е открила перфектното място, където да свие гнездо. Ето защо някои смятат, че Бен невинаги остава при певицата и някои смятат, че двамата са скарани.

Малко след като обяви, че има сериозна връзка, певицата бе забелязана в компанията на Афлек, на огледи. Но двамата все още не са стигнали до сделка.

„Те търсят дом, който да купят заедно и се надяват да намерят такъв, от който и двамата да са доволни. Това е непрекъснат процес“, казва източникът и допълва, че в момента латино дивата е заета с нов проект. Междувременно актьорът ѝ помага изключително много, грижейки се за нейните близнаци.

Джей Ло

БГНЕС

„Тя обожава факта, че той е толкова страхотен баща и винаги може да разчита на него. Той много я подкрепяше и я посещаваше на снимачната площадка, което тя обича“, обяснява още информаторът на горепосоченото издание.

Междувременно много медии писаха, че наследниците на Бен от Дженифър Гарнър също са се сближили с Дженифър Лопес. В тази връзка източникът посочва, че те се разбират с децата на изпълнителката и прекарват доста време заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари