IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън ревнувала принц Уилям от млади майки?

8 ноември 2022 10 30

Принцът на Уелс дал повод за ревност след разговори в училището на децата

Снимка: БГНЕС

Между принца и принцесата на Уелс възникнало напрежение преди началото на октомврийските празници. Най-големият внук на Елизабет II дал повод за ревност на жена си, твърди OK Magazine.

Кейт Мидълтън станала свидетел на няколко разговора, които не ѝ харесали. Според източник, принцът на Уелс е бил много чаровен и в училището, където сега учат децата му, майките се надпреварвали за вниманието му и го наричали „Чаровният принц“.

И така, Уилям разговарял с разведена жена, която винаги му правила комплименти, добавя източникът.

Кейт ревнува съпруга си от майките на други ученици, така че му забранила да участва в училищни състезания. Принцът на Уелс на свой ред уверил съпругата си, че няма от какво да се притеснява. Тогава тя се съгласила за постепенното му завръщане в Ламбрук, защото вижда колко много означава присъствието му за децата: Джордж, Луи и Шарлот.

Бъдещата кралица Кейт Мидълтън ще е модерен монарх

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

Кейт Мидълтън: Чувствах огромно напрежение при избора на имената на децата ми

Снимка

„Наследниците обичат, когато той е наоколо по време на училищни състезания. Но Кейт все още наблюдава други родители, които се опитват да се доближат до съпруга ѝ“, съобщава IBT.

Съвсем скоро се заговори, че Мидълтън иска да има още едно, четвърто дете от принц Уилям, но поради медицински причини това няма как да стане. Също така тя имаше повод да ревнува съпруга си и от предполагаемата му любовница Роуз Ханбъри.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари