IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спасителката Джулия Фокс: Излизах с Кание Уест, за да остави Ким намира

24 ноември 2022 18 00

Приятел в нужда се познава

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Връзка, която изглежда продължи цяла вечност, но всъщност траеше само два месеца. Така бихме описали отношенията между Кание Уест и Джулия Фокс, които приключиха толкова бързо, колкото и започнаха. През цялото това време обаче двамата предоставиха на папараците истинско шоу, включително пищни партита, скъпи подаръци, тоалети от деним и толкова много визии с изразителна очна линия.

Всички смятаха връзката за умел пиар ход и от двете страни – Кание Уест да прикове вниманието към любовния си живот, за да успокои малко критиките, които получава заради професионалното си поведение, а Джулия Фокс да спечели повече известност. Оказва се обаче че актрисата е искала да приключи целия този цирк много по-рано, но е останала поради много благородна причина – да даде шанс на Ким Кардашян да си поеме дъх.

Джулия Фокс

Снимка: Getty Images

Това става ясно от клип, публикуван от Фокс в социалните мрежи, в който тя отговаря на фен, питащ я защо е била толкова дълго време с мъж, който мрази жените и е антисемит. В обяснението си тя напомни на всички, че е била с Кание Уест преди всички негови расистки коментари да излязат наяве. Допълни, че веднага след това е напуснала връзката.

В дългото изявление Фокс сподели и за историята си със сестрите Кардашян, което добавя още един слой към цялата ситуация и дава на феновете информация за тяхното приятелство. Актрисата също така сподели и за своята книга, която трябва да излезе на книжния пазар съвсем скоро.

„Първо, той беше нормален около мен“, казва Фокс за Кание Уест. Допълва, че когато е имала собствена модна линия преди около десет години, сестрите Кардашян са купували дрехи от нея и са ги продавали в собствените си магазини. „Затова имам огромна любов към тях, особено към Ким“.

Джулия Фокс

Снимка: Getty Images

Фокс споделя още, че в началото на отношенията си с Уест не е виждала нищо нередно. Казва, че той е започнал да ѝ изпраща съобщения, на които тя рядко отговаряла, защото не искала отново да се обвързва с известна личност. По думите ѝ, подобни връзки не водят доникъде, скучни са и не са това, което останалият свят си мисли.

Когато осъзнала, че Кание няма да се откаже, решила да направи услуга на бившата му съпруга и му отговорила. „Тогава си помислих, че мога да го премахна от плещите на Ким и да го накарам да ме хареса. И ако някой може да се справи с подобна задача, това съм аз, защото не се отказвам от целите си“, категорична бе актрисата.

Всичко приключи: Кание Уест се раздели с Джулия Фокс

Двоен деним за Кание Уест и новото му гадже Джулия Фокс

По това време Ким започва връзка с Пийт Дейвидсън, като Кание беше доста гръмогласен относно неодобрението на отношенията им. Той публикува няколко скандални поста в социалните мрежи, където дори „погреба“ комика.

Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

След месец заедно, Джулия и Уест са започнали да говорят за модни идеи извън вече установените. Това ги сближило още повече и е станало катализатор на техните странни визии по време на светските им събития. Но след завръщането на рапъра в социалните мрежи и продължаването със странните публикации, Фокс е решила, че е време да прекрати взаимоотношенията.

„Бях заблудена и си мислех, че ще мога да му помогна. Не се получи, но все още уважавам човека като артист“, каза тя във видеото. Допълва, че раздялата е била обявена в медиите седмица по-късно, като всеки си е мислил, че по това време двамата са били заедно, но всъщност всичко е било вече отдавна приключило. „Бързо осъзнах, че той няма да приеме помощта ми“, категорична е Фокс.

За да завърши видеото си, Джулия заяви, че застава зад цялата еврейска общност, която наскоро бе подложена на антисемитски туитове от страна на Уест. Той заяви, че е готов да обяви война на евреите, след което профилът му в социалната мрежа бе блокиран.

@juliafox Replying to @ged_baddie ♬ original sound - Julia fox

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари