IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс за брака си с Майкъл Дъглас: Нормално е да имаме висоти и падения

29 ноември 2022 18 00

Актрисата позира само по риза, говори за Джеймс Бонд и семейството си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бракът между Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас е пример за вечната любов в Холивуд. Успешни в своите респективни кариери, те винаги намират време за семейна почивка, на която често присъстват и децата им. Въпреки че връзките в Холивуд често са смятани за пиар или пък издържат доста кратко време, един поглед към Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас може да ви даде надежда за любовта и истинските взаимоотношения между двама души.

В ново интервю за The Telegraph, актрисата споделя за висотите и паденията в брака си, започнал още през далечната 2000 година. 53-годишната Катрин за кратко се разделя със 78-годишния си съпруг през 2013 година след битката му с рака на езика и нейната диагноза за биполярно разстройство. Любовта им обаче побеждава разстоянието и трудностите, като ги събира отново година по-късно.

„Невъзможно е да няма висоти и падения, ако живееш с един човек дълго време и се събуждаш до него всеки ден“, категорична е актрисата. Допълва, че вече почти четвърт век дели леглото и сутрините си с един и същи мъж, когото обича много, но все още се чувства странно, когато се замисли за продължителността на брака си.

Въпреки проблемите във връзката им, Зита-Джоунс казва, че с Майкъл винаги са мили и добри един към друг, уважават се и никога не е чувствала, че той е с 25 години по-възрастен от нея. Спомня си, че хората често я предупреждавали, че когато тя е едва на 50, той ще бъде на 75 години. На всичките тези коментари актрисата отговаряла по един и същи начин: „Това е просто математика“.

Катрин и Майкъл, които се раждат на един и същи ден с 25 години разлика, празнуват рождените си дни през септември, а тази година се насладиха на прекрасна ваканция с приятели на яхта в Сардиния. Двойката използва 25 септември, за да покаже отново любовта си пред целия свят, публикувайки в профилите си пожелания за специалния ден на другия.

„Честит рожден ден, Катрин! Обичам те винаги и завинаги!“, написа Майкъл, а съпругата му отговори с: „Нашият рожден ден е! След 24 години празнуване на специалния ден заедно, все още го очаквам с нетърпение! Обичам те!“.

Катрин и Майкъл имат две деца – 19-годишната Карис, която наскоро завърши гимназия и тръгна по стъпките на 22-годишния си батко, който учеше в университета „Браун“. Дилън реши да запише дисциплината „Политически науки“, а след завършването му Зита-Джоунс публикува няколко снимки, с които да изрази гордостта си.

Катрин Зита-Джоунс е зловещо бляскава като Мортиша Адамс

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас показаха своята гордост

Вечна любов: Зимната приказка на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

По случай Деня на благодарността, 53-годишната актриса сподели снимки с цялото семейство и изпрати най-добри пожелания на феновете си, които празнуват. „Заради работни срещи тази година, не сме на трапезата с пуйка, но сме благодарни за здравето, щастието и семейството“, написа още Зита-Джоунс.

На първата снимка семейството позира пред голямо дърво, което най-вероятно е част от декора за последния проект на актрисата, носещ името National Treasure: Edge of History. Поредицата се развива под шапката на Disney+, а Катрин ще играе известен продавач на черния пазар за антики, твърдо решена да се сдобие с няколко липсващи съкровища.

Някои от феновете поздравиха любимката за прекрасните семейни снимки, като заявиха, че в момента я гледат в Netflix. Тя участва в новия сериал Wednesday, в който играе Мортиша Адамс заедно с Джена Ортега, Кристина Ричи и Луиз Гузман.

Говорейки за професионални ангажименти, Зита-Джоунс заяви, че отчаяно иска да изиграе женската версия на Джеймс Бонд. Желанието ѝ е толкова голямо, че актрисата описва работата като „единствената, която ми се изплъзна“. Въпреки че не се знае дали въобще се мисли за женски Джеймс Бонд, Катрин е категорична, че ако има и най-малката възможност това да се случи, е готова да зареже всичко и да се включи в надпреварата.

„Имам чертите за женски Бонд. Дълго време бях подходяща за Бонд. Всъщност си мечтаех да бъда жена шпионин, когато бях дете, ако актьорството не ми провървеше“, казва тя пред The Telegraph. Допълва, че като възрастен е мечтаела да комбинира двете си страсти в една и да стане Джеймс Бонд.

За съжаление, Зита-Джоунс така и не стига до заветната роля. По времето, когато е била в пика на кариерата си, е било твърде рано за женски 007. А сега най-вероятно възможността се е изпарила, ако съдим по думите на Майкъл Джей Уилсън и продуцентката Барбара Броколи, които казват, че възрастта е много важна за следващия Бонд.

„Помнете, че Бонд е вече ветеран и има известен опит. Той е човек, който е преминал през няколко войни. Сигурно е бил в Специалните Въздушни сили или нещо подобно, не е дете, което сега завършва училище и започва тайни мисии“, казват двамата пред Deadline. Тъй като Катрин е все още на 53 години, най-вероятно няма да се кандидатира за стария Бонд, дори да има женска версия.

Но макар да не е подходяща за 007, тя е напълно готова да бъде модел, ако съдим по последните ѝ снимки в социалните мрежи. Актрисата доказа на младото поколение, че трябва да работят здраво, ако искат да запазят позицията си в модния свят, защото тя съвсем елементарно може да им я открадне.

Катрин облече бяла дълга риза под сив блейзър и напълно забрави за панталоните. Черните ѝ отворени токчета и свободно пуснатата къдрава коса завършваха визията, която беше описана само с „Весела неделя“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари