IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кола с мляко? Линдзи Лоън обожава комбинацията

5 декември 2022 08 40

Актрисата се появи в нова коледна реклама, напомняйки ни на героинята си от „Гадни момичета“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В сряда може и да носим розово, но през целия декември ще пием единствено и само пилк.

Това най-вероятно е мотото на Линдзи Лоън, която започва бавно и славно да се завръща към успешната си кариера и по-чистия начин на живот без наркотици и алкохол. Актрисата, която вече има и коледен филм в Netflix, участва в нова реклама на Пепси, точно навреме за празничния сезон. Този път обаче не става дума за традиционните коледни клипчета, в които виждаме все едни и същи картини, а за нещо ново, което компанията за газирани напитки иска да изпробвате.

Както всички знаем, в навечерието на Коледа на масата до елхата се оставят бисквити и мляко за Дядо Коледа, който да си вземе от тях след разтоварването на подаръците. Смята се, че така добрият старец се зарежда с нови сили, за да може да обиколи света и да зарадва всички деца с дар за коледната утрин.

Тази Коледа обаче Линдзи Лоън и Пепси ви канят да опитате нещо ново, което може да оставите и за Дядо Коледа под елхата. Вместо само мляко, те ви предлагат да го комбинирате с кола, за да се получи така наречената формула „пилк“ – от пепси и мляко. Разбира се, към странната на пръв поглед напитка, трябва да добавите и няколко бисквити, за да спазите традицията.

„Добър“, казва първо Лоън във видео, публикувано в социалните мрежи, когато налива пепси във висока чаша. „Палав“, е определението, което тя използва при добавянето на мляко. След това разбърква безалкохолния коктейл, отпива и завършва с „Пепси и мляко... пилк! Това е една палава газирана напитка“.

Докато някои се фокусираха върху съдържанието в чашата на Линдзи, ние не можехме да откъснем очи от тоалета ѝ, който много ни напомни за „Гадни момичета“ от 2004 година. Тъй като рекламата е коледна, актрисата беше облечена подобаващо в червена рокля с бели ръкави, допълнена с празнична шапка.

Феновете на „Гадни момичета“ веднага ще се сетят за сцената, в която Лоън и колежките ѝ Рейчъл Макадамс, Аманда Сайфред и Лейси Чаберт танцуват в доста странна хореография за коледно тържество в училище. Тогава момичетата изпълняват по-скоро предизвикателен танц, който меко казано смущава публиката, но пък гадните момичета могат да правят каквото си искат, нали?

„Партньорството с Pepsi, за да обявим пилк и бисквитки, беше невероятно изживяване“, казва Лоън в изявление до медиите. Допълва, че била малко скептична към напитката в първия момент, но след като я опитала, веднага си променила мнението. „Като човек, който обича празничния сезон и възприемането на нови традиции, бях развълнувана да се забавлявам малко с пилк“, казва още актрисата.

От Pepsi споделиха и още една реклама, в която доказват, че пилк се харесва не само на известни актриси, но и на Дядо Коледа. Във втория клип Лоън слиза по пижама, за да завари добрия старец да си сипва напитката, но като истинска магия, когато светлините светнат, Дядо Коледа вече го няма. На масата обаче е оставена чаша с пилк, която е само и единствено за Лоън.

Що се отнася до Лоън, тя успя да си поговори с колежката си Аманда Сайфред относно „Гадни момичета“ и възможно продължение. Двете дами седнаха една срещу друга в интервю за Interview, като Сайфред се превъплъти в ролята на журналист. Актрисите си поговориха за снимачния процес и какво е било усещането да бъдат на снимачната площадка на толкова крехка възраст.

„Това беше първият ми филм. Ти вече беше известна и създаваше много забавна атмосфера. Нямах си и представа колко хубаво ще бъде всичко това“, казва Аманда. Лоън пък е била на съвсем различно мнение, признавайки че е имала предчувствие за прекрасната атмосфера между екипа и актьорите.

Линдзи Лоън си спомни за филма „Капан за родители“

Линдзи Лоън на почивка в Турция за медения месец

Линдзи Лоън се омъжи

По време на интервюто Линдзи говори и за евентуално продължение на „Гадни момичета“, но този път на Бродуей. Аманда Сайфред също беше съгласна. „Бих убила дори само за една седмица да изиграем ролите си от филма на Бродуей“, каза тя.

Докато обаче чакаме да видим дали някой ще реши да направи „Гадни момичета 2“, ни остава да гледаме Линдзи Лоън в коледния филм Falling for Christmas по Netflix или как пие мляко с кола в социалните мрежи и YouTube.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари