IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Едно голямо щастливо семейство: Деми Мур, Брус и Ема Уилис и техните дъщери

8 декември 2022 17 40

Целият клан Уилис-Мур се събра за семейна вечеря

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Между бившата и настоящата съпруга на Брус Уилис има единствено и само разбирателство и любов, като това си личи от последната им обща вечеря.

Преди няколко дни 28-годишната Талула Уилис, която е дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис, сподели снимка заедно с известните си родители и малкото си кученце. Докато 60-годишната актриса е прегърнала здраво 28-годишното си момиченце, то Брус очевидно е заслепен от кученцето Пилаф, с което се гледат в очите.

„Зрителната комуникация между Пилаф и татко е невероятна“, написа шеговито Талула под снимката. На снимката Брус носи синя риза на каре, а до него Деми е облечена по подобен начин, но нейната риза е сива и с много по-ситен десен. Талула, от своя страна, е с бежов пуловер и се е притиснала здраво към майка си. Зад семейството се разкрива красив коледен венец с червена панделка, показващ че къщата е готова за Коледа.

„Обичам родителите и цялото си семейство – да, да, да“, завърши 28-годишната дъщеря на Деми и Брус. Тя обаче не беше единствената, която сподели снимки от събирането на целия клан Уилис-Мур. По-рано през седмицата сестра ѝ Скаут публикува два кадъра от семейната вечеря в историите си в Instagram. На тях се виждат Талула, Брус и сегашната му съпруга Ема Хеминг, които са заедно на масата. На първата снимка 60-годишният актьор държи в ръцете си кученцето Пилаф, а на другата с Ема са се хванали за ръце.

Брус Уилис беше женен за Деми Мур от 1987 до 2000 година. Двамата имат три дъщери – 34-годишната Румър, 31-годишната Скаут и 28-годишната Талула. Девет години след раздялата им, актьорът се жени за Ема Хеминг, с която има още две дъщери – Мейбъл Рей на 10 и Евелин Пен на 8 години.

През октомври миналата година Румър поздрави родителите си за способността да построят спокойна и сплотена обстановка след развода. „Благодарна съм, че всички се опитваме да имаме дълбока, смислена и честна комуникация“, казва тя пред списание People. Допълва, че родителите ѝ са положили всички усилия, за да не може нито едно дете да се чувства така, сякаш трябва да избира между тях.

„Имах много приятели с разведени родители, когато бях малка, и постоянно гледах как те настройваха детето си към другия и го караха да избира къде иска да бъде на празниците. Аз не бях в такава ситуация и се чувствам благодарна, че моите родители са превърнали в приоритет семейството, въпреки че е изглеждало различно от традиционното“, казва още Румър.

За топлата връзка между фамилиите Мур и Уилис се говори от години. Деми и Ема не делят нищо помежду си, като дори често се поздравяват в социалните мрежи за важни поводи, подкрепят се в рекламни кампании и прекарват време заедно.

Напук на здравословните проблеми: Брус Уилис танцува с дъщеря си

Холивуд, имаме проблем: Брус Уилис спира с киното заради афазия

Деми Мур отбеляза рождения ден на Брус Уилис

През октомври тази година, когато актрисата навърши 60 години, Ема беше една от първите, които я поздрави. Тя сподели снимка в своите истории в Instagram, на която заедно с Брус държат копие от мемоара на Деми Inside Out. „Честит рожден ден, Деми Мур. Обичаме те отвътре навън“, написа г-жа Уилис върху снимката.

От своя страна, Деми Мур поздрави Ема за Националния ден на жената. Тя я включи в поредица от „жени, които ме вдъхновяват“ и я определи като „прекрасна майка, която е отдадена на семейството“ и „абсолютно прекрасна жена“. Допълва, че Ема е както нейно семейство, така и приятелка, а децата им са сестри.

Деми и Ема бяха заедно, когато обявиха заболяването на Брус Уилис. Актьорът трябваше да се оттегли от Холивуд заради афазия, която му пречи да се концентрира и да запомня реплики. Все пак той има няколко вече заснети филма, като един от тях ще излезе точно за празниците. Преди дни се появи първият трейлър на Detective Knight: Redemption, в който Уилис се завръща в главната роля във втората част от трилогията. Първата част, Detective Knight: Rogue дебютира миналия месец, а третата – Detective Knight Independence – се очаква следващата година.

След като вече е в затвора, Найт се озовава по средата на бягство, организирано от „Коледния бомбардировач“, който тероризира града с банда престъпници, които носят костюми на Дядо Коледа. Ако успее да победи терористите, Найт ще си върне значката. Именно затова той е решен да направи всичко възможно, за да изправи пред справедливост провинилите се.

Detective Knight: Redemption е един от последните филми, които Уилис прави преди да получи диагнозата си. Премиерата му е на 9 декември.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )
dano ima 6tastie . ne znam kakvi sa problemite na tezi hora .....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
йокин ( преди 1 година )