IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл „запознаха“ Арчи с принцеса Даяна

9 декември 2022 17 40

Двамата споделиха и какво да очакваме от втората част на филма им

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Документалният филм на принц Хари и Меган Маркъл излезе на 8 декември и разкри малко повече подробности за първите дни от връзката им, какво се случва зад затворените врати на дома им в Калифорния и непоказвани досега семейни кадри.

Херцозите на Съсекс, които се оттеглиха от ролите си в кралското семейство през март 2020 година, не показаха малката Лилибет, но пък имаше достатъчно мили моменти с 3-годишния им син Арчи. Феновете дори го чуха да говори, видяха го как разглежда животните в голямото американско имение, как наблюдава птици с баща си и какво ли още не.

Но може би най-трогателният момент беше „срещата“ на Арчи с принцеса Даяна. Момченцето, както и Меган, така и не успяха да се срещнат с майката на Хари, която загива в автомобилна катастрофа през 1997 година. Това обаче не им пречи да бъдат в постоянен контакт с нея чрез снимки и видеа, които пазят у дома.

В един от епизодите на трисерийната първа част, Меган държи Арчи в ръцете си и двамата обикалят детската му стая. По това време момченцето все още е бебе, а изведнъж майка му спира пред стена, върху която е закачена една от известните снимки на принцеса Даяна. На нея тя е в бяла рокля без ръкави, с тиара и перлено колие. Седнала е на земята и се усмихва широко, като не гледа в камерата на Патрик Демаршелие.

„Здравей, бабо. Това е баба Даяна“, казва Меган на сина си. Двамата остават няколко секунди пред портрета на покойната принцеса, като Арчи изглежда видимо заинтригуван от него. Очевидно това е снимката, за която Хари сподели в документалния филм The Me You Can't See на Apple TV+. „Имам нейна снимка в детската стая на Арчи, а първата му дума, освен мама и татко, беше баба. Баба Даяна“, разкрива принцът в лентата, която беше пусната през май 2021 година. Допълва, че изпитва смесени емоции в този момент, защото се радва, че синът му ще знае коя е Даяна, но в същото време е тъжен, защото му се иска майка му да беше тук.

В документалния филм по Netflix херцогът на Съсекс сравни Меган с принцеса Даяна и заяви, че двете притежават много сходства в характера си. „Меган има същата съпричастност, същата емпатия, същата увереност. Има тази топлина вътре в себе си“, казва той. На фона на думите му се въртят кадри на Даяна с двамата ѝ синове – Хари и Уилям, както и трогателно видео на Меган, която целува и прегръща Арчи.

В интервюто си Хари казва, че е напълно наясно, че ще има хора, които няма да разберат и одобрят това, което е направил, говорейки за решението да се откаже от кралското семейство и да напусне родината си. „Но аз знаех, че трябва да направя всичко, за да защитя семейството си, особено след случилото се с мама. Не исках историята да се повтаря“, категоричен бе той.

Меган продължила с пътуването из Африка, въпреки пожар в детската стая на Арчи

Принц Хари: Искам да защитя Лили и Арчи от онлайн тормоза

Тайната е разкрита: Ето кой член на кралското семейство попитал какъв ще е цветът на Арчи

Какво да очакваме от втората част?

След като първата част на „Хари и Меган“ вече е факт, сега ни остава трепетно да чакаме и появата на втората.

В края на третия епизод херцозите на Съсекс повдигнаха леко завесата преди 15 декември, за да покажат на зрителите какво да очакват от последните три серии. „Това е моментът, когато семейството и семейният бизнес са в директен конфликт“, казва Меган, а Хари добавя: „Всичко, което ни се случи, беше предопределено да ни се случи“. Съпругата му е категорична, че в един момент е осъзнала, че нищо няма да приключи, ако те не го спрат.

„Нямаше друга възможност в този момент. Трябваше да се махнем“, казва принцът.

Засега не е ясно дали Меган и Хари ще разкрият още подробности относно разрива в кралското семейство и какво точно ги е накарало да напуснат Англия. В първите три епизода те откровено говориха за отношенията си с Кейт и принц Хари, но думите бяха ласкателни и не това, което всеки очакваше.

Според множество анализатори, втората част на филма най-вероятно ще бъде по-агресивна към кралското семейство, като е напълно възможно да създаде още по-голяма пропаст между Меган, Хари и останалите членове. Дали обаче това ще се случи или херцозите на Съсекс ще запазят добрия тон в името на семейството, остава да разберем.

Втората част на документалния филм „Хари и Меган“ излиза в Netflix на 15 декември, а първата част вече може да я гледате в платформата.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари