IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на принц Хари: Принц Андрю подготвя мемоари

8 февруари 2023 15 00

Там ще разкаже своята гледна точка за обвиненията срещу него

Снимка: БГНЕС

Принц Андрю може да последва стъпките на принц Хари и Сара Фъргюсън и да напише свои собствени мемоари. Така херцогът на Йорк ще се опита да възстанови репутацията си и да реабилитира имиджа си след обвиненията срещу него в изнасилване на малолетната Вирджиния Джуфре.

Източникът, който е описван в медиите като „дългогодишен приятел“ на сина на кралицата, твърди, че въпреки че публикуването на мемоарите на принц Андрю едва ли ще зарадва семейството на монарха, херцогът на Йорк все пак може да рискува и да направи този избор.

„Вероятно не е мислил за това. Малко вероятно е той да претегли всички плюсове и минуси. Мнозина в обкръжението му смятат, че той трябва да направи точно това“, казва източникът. Бившата му съпруга Фърги, която написа собствените си мемоари „Моята история“, има добри контакти в издателството.

„Андрю никога не би помислил за мемоари, докато майка му, Елизабет II, беше жива, но сега издаването на книга с откровения би било идеалният отговор на всички обвинения“, каза вътрешният човек, близък до него.

„Фърги го направи и не беше критикувана. Що се отнася до Хари, кралското семейство дори сега говори за помирение“, добави източникът.

Принц Андрю, загубените титли и малко сълзи по миналото

Скандалът с принц Андрю идва на малкия екран

Крал Чарлз III планира да не прави принц Хари и принц Андрю свои заместници

В своите мемоари принц Хари разказа твърде интимни моменти от живота си. Освен че е загубил девствеността си с по-възрастна от него жена зад някакво заведение, херцогът на Съсекс говори за военната си служба, което доведе до доста противоречив отзвук, физическа разправа с брат си и не пропусна за пореден път да върне момента около свадата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън по време на сватбата им.

След него и Меган Маркъл се очаква да публикува мемоари и явно подобен род книги стават мода в кралското семейство.

За още новини за британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари