IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добрият пример – съпругата и децата на Матю Макконъхи се включиха в доброволческа работа

23 март 2023 18 00

Камила Алвес и две от трите ѝ деца замениха модата с престилките

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

По време на Седмицата на модата в Париж сме свикнали да виждаме красиви дизайнерски тоалети, които вероятно никога няма да пипнем, камо ли да облечем. На подиума се качват най-известните модели, понякога облечени със странни и футуристични рокли и костюми, а на първите редове са се наредили имена като Зендая, Ема Стоун, Ана Уинтур и много други.

Това, което не сме свикнали да виждаме обаче, е как някои известни личности решават да заменят дизайнерските тоалети с кухненските престилки и да се включат в не чак толкова звездна инициатива. Камила Алвес Макконъхи реши да разбие този стереотип, като пристигна в Париж и съчета модните си изяви с доброволческа работа. Нещо повече, тя взе със себе си две от трите си деца, за да ги научи да бъдат в помощ на другите и да използват известната си фамилия за добро.

41-годишната съпруга на Матю Макконъхи сподели видео в социалните мрежи, с което показва част от преживяването си в доброволчески център заедно с 14-годишния Леви и 13-годишната Вида в момент от последния им ден в Париж по време на Седмицата на модата.

Камила, която също споделя 10-годишния Ливингстън с Матю Макконъхи, доведе и майка си Фатима в центъра Refettorio Paris, където четиримата са готвили, сервирали и почистили кухнята. Те също така са участвали дейно в процеса за осигуряване на първокласна вечеря за хората в нужда и бездомните в Париж.

Във видеото Камила и децата ѝ готвят в кухнята заедно и в процеса научават повече за доброволческата работа. Тя сподели, че всеки може да се включи в помощта към жителите на Париж в неравностойно положение както финансово, така и с помощ в кухнята. Алвес разкрива, че една от рецептите, която са приготвили заедно е била за здравословен бананов хляб.

По-рано през месеца моделката беше придружена от Леви и Вида за дефилето на Стела Маккартни за женската ѝ колекция за есен/зима 2023-2024. Триото беше облечено в неутрални цветове, като Камила носеше кремав панталон, черно бюстие, кремаво сако и шапка, Леви беше облечен със раиран анцуг и кремаво яке, а Вида заложи на спортна миди рокля с женско лице, изобразено на предната част.

Дъщерята на Матю Макконъхи със специален гост на рождения си ден

Супер гени: Вижте трите красиви деца на Матю Макконъхи

Матю Макконъхи: Мечтаех да бъда баща

Преди да се запъти към Париж, Леви присъства в социалния профил на баща си Матю, който показа нараняванията на момчето от сърфиране. Актьорът сподели снимка на тийнейджъра, по чийто гръб са залепени няколко лепенки и марли. Матю определи нараняванията като „сувенири“, които очевидно няма да забавят сина му, който в едната си ръка държеше сърф, готов отново да се пусне по вълните.

През 2020 година Макконъхи заяви пред списание People, че да бъде баща е негова сбъдната мечта.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари