IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл подготвя специален подарък за Лилибет, но като порасне

8 юни 2023 08 30

Малката принцеса вече стана на 2 години

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро Меган Маркъл и принц Хари отпразнуваха рождения ден на най-малката си дъщеря Лилибет. Момиченцето стана на 2 години. Журналистката Джени Бонд разказа за очакванията си от празника за OK Magazine.

Според Джени, в навечерието на тържеството тя е очаквала да види няколко знаменитости заедно със семейство Съсекс, както би било страхотно, и ако в този ден крал Чарлз III е подготвил специален подарък за внучката си в Монтесито в чест на нейния рожден ден.

Между другото, не толкова отдавна стана известно, че Чарлз III иска да даде на Лилибет някакъв практичен подарък. Твърди се, че монархът инструктирал своите помощници да направят къщи за кукли по поръчка, подобни на тези, които някога са имали малките принцеси Елизабет (бъдещата кралица) и сестра ѝ Маргарет.

Също така стана ясно, че принцеса Лилибет вече е получила много подаръци от родителите си и от своя по-голям брат арчи. А също така един ден се очаква да получи луксозен подарък от майка си Меган Маркъл. През 2015 г., дори преди да срещне принц Хари и шест години преди раждането на бебето, бъдещата херцогиня на Съсекс каза в интервю, че си е купила скъпа вещ, която един ден ще бъде наследена от дъщеря ѝ.

Снимка

Снимка: БГНЕС

Най-вероятно Меган ще поднесе специалния си подарък на дъщеря си по-късно, когато порасне, отбелязва изданието. Става дума за часовник Cartier Tank Francaise на стойност около £5000, който Маркъл купи в чест на потвърждението за снимките на третия сезон на американския сериал „Костюмари“, в който тя изигра една от ролите. Меган също получи специално изработена възпоменателна гравировка върху аксесоара.

„Когато разбрах, че снимаме трети сезон на Suits – което изглеждаше като голям крайъгълен камък по онова време – аз се разорих и купих двуцветна версия на часовника. Смятам някой ден да ги подаря на дъщеря си. Това прави нещата специални – връзката с тях“, сподели Меган Маркъл в интервю през 2015 г.

Освен Меган, Хари също може да се окаже свързан с киното. Неговите мемоари, особено скандалните глави за детството и юношеството, предизвикаха много дискусии и полемики. Сега Хари реши да спечели пари, като заснеме автобиографията си.

Борбата между филмови студия и стрийминг платформи за изключителни права за продуциране и излъчване на филм, базиран на мемоарите на херцога на Съсекс, може да доведе до високи залози, а хонорарът на най-малкия син на Чарлз III може да скочи до небето.

Също така главният герой на филма – Меган Маркъл – може да получи чиста сума за участието си. Но въпреки цялата тази печалба, мемоарите, които се занимават с травматичните спомени на Хари, не могат да не събудят съчувствие към принца. Той говори за това как е бил унижаван в семейството, припомня си липсата на любов и разбиране от близките му. Той възнамерява да контролира сюжета на филма по начин, който не дава приоритет на емоционалните и драматични моменти. Принцът вярва, че вече е разказал всичко, което може да разкаже в мемоарите си, и не иска да се задълбочава в писането на следващи книги.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари