IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аиша Къри за отглеждането на три деца със Стеф Къри: Изключително забавление

22 юни 2023 09 00

Двамата са заедно от ученическите си години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Стеф Къри получи огромна доза любов, с леко закъснение, по случай Деня на бащата.

Въпреки че празникът беше през изминалия уикенд, съпругата на баскетболиста – Аиша, реши да отложи с малко публикацията си в социалните мрежи, за да покаже, че любовта не трябва да се изразява само по определени поводи. Красавицата сподели серия от снимки, включваща най-милите моменти на Стеф с трите им деца – 4-годишния Канън, 7-годишната Райън и 10-годишната Райли.

„Честит Ден на бащата, Чуч! Обичаме те страшно много. Много е забавно да отглеждам тези три малки човечета заедно с най-добрия ми приятел. Ти добавяш толкова много вълнение, забавление и мъдрост в нашето общо пътешествие“, написа актрисата. Допълни, че се гордее от начина, по който Стеф се държи с децата и е повече от благодарна за присъствието му в живота ѝ.

Стеф Къри е известен с това, че отделя специално внимание на децата си, дори след тежък мач. През февруари, когато се играеха финалните серии в NBA, представителят на „Голдън Стейт“ намери 10-годишната Райли на трибуните, отиде до нея и двамата направиха своето специално ръкостискане в чест на победата на отбора. Подобни поздрави са запечатвани доста често след мачовете на „Голдън Стейт“ и винаги са правели впечатление на феновете.

По-рано през годината пък Стеф и Райли си направиха пътуване само двамата, за да посетят кръщелницата му Камерън Брик, която играе за университета „Станфорд“. Баща и дъщеря изгледаха мача на местния баскетболен отбор, като Брик подобри рекорда на тима за най-много блокирания за сезон.

Историята на Стеф и Аиша, водеща до раждането на трите им деца, е повече от приказна. Двамата са пример за дългогодишна любов, която е неподвластна на славата, разстоянието и парите. Преди още да бъде г-жа Къри, актрисата е основна подкрепа на любимия си, който прави всичко възможно, за да достигне до върха в баскетбола. След като постига всичко, което някога е искал, Стеф не се самозабравя, а остава верен на съпругата си, с която изграждат стабилно семейство.

Стеф и Аиша се запознават още в тийнейджърските си години по време на църковна служба в Шарлот, но любовта помежду им не пламва веднага. Първоначално са били приятели, като бъдещата г-жа Къри не е смятала, че има шанс с най-красивото момче в групата, към което винаги е имало женски интерес. От своя страна, Стеф признава, че също не почувствал пеперуди в стомаха при първата им среща, като дори не помни кога забелязва Аиша.

Аиша Къри след отслабването с 15 кг: Опитвам се да се чувствам добре в кожата си

Диетата на звездите: Дневното меню на Аиша Къри

Диетата на звездите: Как Аиша Къри свали 15 килограма?

Години по-късно, когато тя започва да преследва кариера в киното и модата в Лос Анджелис, а той играе колежански баскетбол в „Дейвидсън“, двамата се събират. Срещата им се случва, когато Стеф е в Ел Ей за наградите ESPY.

„Не знаех какво е ESPY по това време. Родителите ми дори бяха намерили наскоро един вестник от театралните ми години, където трябваше да напишем какво искаме от бъдещата си половинка. Аз бях написала, че не искам да се занимавам с атлети, защото са много арогантни“, казва Аиша преди години. Допълва, че дори не се интересувала от спорт, преди да се срещне със Стеф.

Първоначално актрисата отказва поканите за среща, но след това се съгласява и историята им започва. Първа казва „Обичам те“, на което Стеф отговорил, че не иска да го казва, защото не е сигурен, че го чувства. Само няколко месеца по-късно Аиша чува заветните думи, по Коледа, когато семействата и на двамата са в къщата.

Двамата се женят през 2011 година, като година по-късно се ражда дъщеря им Райли. Семейството се увеличава с още двама членове – Райън през 2015 и Канън през 2018 година.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари