IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново в бежово: Хари и Меган показаха, че са единни след слухове за раздяла

3 август 2023 16 30

Херцозите на Съсекс са щастливи заедно и все така на една вълна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл показаха единен фронт, пременени в еднакви тоалети, след слуховете, че са пред раздяла. Миналия месец се появиха информации, че херцозите на Съсекс имат разрив в отношенията си и че американската актриса Меган обмисля да продължи живота си напред само с двете си деца, но без своя британски принц.

Оказва се обаче, че тези информации са по-скоро неверни, а Хари и Меган са си все така на една вълна. Двамата се появиха в координирани тоалети в бяло и бежово в ново видео, публикувано на техния уебсайт Archewell в сряда.

В клипа, който беше публикуван, за да обяви членовете на учредителната кохорта на Responsible Technology Youth Power Fund, 41-годишната херцогиня на Съсекс носи поло без ръкави на марката Bleusalt, което струва 140 щатски долара и сходна пола в екрю, на стойност 162 долара.

За да допълни елегантната си кралска визия майката на децата на Хари е добавила чифт златни обеци и няколко златни гривни. Колкото до по-малкия брат на британския престолонаследник принц Уилям, той носи светло кафяв кадифен панталон и бяла риза на въпросното видео.

38-годишният принц Хари и съпругата му не спират да се усмихват в клипа, седнали на градинска пейка, докато лично се обаждат на младите хора, избрани да получат технологични субсидии от тяхната фондация.

Според Archewell, групата от „иноватори и активисти са получили общо 2 милиона долара в подкрепа на усилията им за изграждане на по-приобщаващ, справедлив и отговорен онлайн свят“.

Видеото на кралската двойка е първата им официална поява, свързана с работата им, от доста време насам. Последно двамата се появиха на обществено място, за да изгледат с децата си Лилибет и Арчи калифорнийския парад за Четвърти юли.

След това се появиха няколко папарашки снимки на Меган, едните направени на улица в Санта Барбара, а другите – по време на нейна разходка до фермерския пазар в Монтесито. И на двете снимки Меган носи дрехи в кафяво и бяло, цветова схема, която явно в момента ѝ е много любима.

Липсата на публични изяви на херцозите и провалената им сделка със Spotify за 20 милиона долара, са именно фактите, които предизвикаха слуховете, че в семейството на двойката има проблеми.

Техен приближен човек обаче каза пред сайта Page Six миналия месец, че всички твърдения за раздяла помежду им са абсолютно измислени.

„Това не е вярно. Буквално е фалшификат“, каза източникът тогава.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари