IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синовете на Майкъл Джексън - Бланкет и Принс се появиха заедно в Лас Вегас

30 август 2023 15 00

В чест на деня, който щеше да бъде 65-ия рожден ден на Краля на попа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бланкет Джексън и брат му Принс се появиха заедно на рядка публична изява по случай 65-ия рожден ден на покойния си баща Майкъл. Братята дойдоха заедно в Лас Вегас след шоуто „Michael Jackson ONE by Cirque du Soleil“ и позираха за снимки с фенове.

21-годишният Бланкет и 26-годишният Принс спряха и си побъбриха с почитатлите на покойния Крал на попа в "Mandalay Bay Resort and Casino". Те се усмихваха и изглеждаха сплотени.

Бланкет показа дългата си до раменете тъмна коса, докато носеше черна риза с копчета, черни панталони и подходящи обувки. Принс пък носеше сива тениска, дънки и черни маратонки. Той също така носеше черна бейзболна шапка с многоцветно лого отпред.

Докато Бланкет и Принс се наслаждаваха на общата си изява в Лас Вегас, тяхната 25-годишна сестра, Парис, беше заета с турне с групата си. Тя трябваше да свири в амфитеатъра в парка "Las Colonias" в Гранд Джънкшън, Колорадо във вторник вечерта и използва своята история в Instagram, за да сподели, че е прекарала почивния си ден в Денвър в понеделник, в „най-голямата закрита фитнес зала за катерене в държавата."

Парис Джексън, пусна видео в своя Instagram профил, посветено на рождения ден на покойния им баща. В него тя признава, че изпитва натиск от страна на „супер феновете“ на Майкъл да почете повода, въпреки че приживе баща й не е обичал да празнува рождения си ден.

„Той всъщност не искаше дори да знаем кога е рожденият му ден, защото не искаше да му организираме парти“, признава Парис във видеото. Тя беше на 11 години, когато баща й почина през 2009 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@parisjackson)

След това Парис предложи на въпросните „суперфенове“ да го почетат, като се включат в екологични каузи или активизъм за правата на животните, към които Майкъл беше най-страстен.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари