IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и A$AP Rocky с първи снимки на втория си син

20 септември 2023 12 30

Бебето се роди през август

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана и A$AP Rocky най-накрая запознаха света с второто си бебе.

35-годишната изпълнителка и 34-годишният ѝ партньор позираха за серия от снимки, създавайки си собствена фотосесия. Кадрите обаче не бяха част от списание или телевизионно предаване, а просто семейни моменти, запечатани от камерата. Както обяви първата си бременност – със своеобразна фотосесия по улиците на Ню Йорк – Риана реши по същия начин да представи втория си син пред обществеността.

На снимките Рири държи бебето Райът, докато Rocky носи по-големия им син – RZA, на раменете си. Четиримата позират заедно за първи път като семейство. Баткото носи кожено яке, сребърна блуза от новата колекция на FENTY x Puma, както и класически дънки. Гордите майка и татко са заснети и само с новородения си син, като Риана се е облегнала на кола. Допълнителни снимки показват как двойката си играе с Райът, който е оставен на меко одеяло и се усмихва на родителите си.

Въпреки че е момченце, Райът носи изцяло розов комплект, допълнен от високи бели чорапи. В интервю за Vogue този март Риана сподели, че обича да облича синовете си в розови цветове и флорални щампи.

„Един от любимите ми тоалети, който има, е миниатюрна версия на пола, която има и Rocky“, каза тогава Рири, говорейки за дрехите на по-големия си син. Допълва, че обича да облича децата си с неща, които не изглеждат като класическите бебешки тоалети. По думите ѝ, по този начин разбива границите и стереотипите относно детската мода.

„Обличам го във флорални дрехи. Купувам му неща в розово. Смятам, че разнообразието в модата е прекрасно. Аз винаги си пазарувам от мъжката секция“, казва още изпълнителката.

През август източник сподели пред списание People, че Риана и A$AP Rocky са станали родители за втори път. Тогава обаче не бяха съобщени детайли около раждането, както и пола на бебето. Малко по-късно стана ясно, че детето отново е момче, но името му бе запазено в тайна. Подобен ход бе предприет и след раждането на RZA.

Риана разкри вълнуващата новина, че очаква второ дете, по време на полувремето на Супербол този февруари. Тогава тя застана на стъклена платформа, няколко метра над земята, облечена в изцяло червен ансамбъл. Оставяйки ципа на суитшърта си почти докрай отворен, тя потърка наедрялото си коремче преди началото на изпълнението, изпращайки в екстаз публиката на терена и пред телевизорите.

Мода за бременни по Риана – Серина Уилямс показа голия си корем в Маями

Семейна ваканция – Риана заведе любимите си момчета в родния Барбадос

Секси мама – бременната Риана с най-стилните чанти за сезона

„Тя обожава да бъде майка, така че умът ѝ е насочен само натам. В момента се намира в най-щастливия период от живота си“, каза тогава източник пред списание People.

Рири и A$AP Rocky станаха родители за първи път през май миналата година. Преди няколко месеца те отпразнуваха първия рожден ден на сина си RZA, споделяйки серия от негови снимки в социалните мрежи.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари