IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойки знаменитости, които не са правили секс преди брака

26 ноември 2023 13 30

Сред въздържателките са и супермоделите Миранда Кер и Адриана Лима

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

От супермодели като Адриана Лима и Миранда Кер до певици като Сиара и Кари Ъндърууд, Холивуд е изненадващо пълен със знаменитости, които търпеливо са практикували въздържание от секс преди брака.

В този списък можем да сложим и Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли, които се въздържаха от физическата интимност до брака си. Докато Джесика Симпсън преди време е говорила, за това колко горда е била от това, че е изчакала брака си с Ник Лачи, преди да прави секс с него.

А ето и кои са всички звездни двойки, които са споделяли пред медиите, че са изчакали с правенето на секс до първата си брачна нощ:

Адриана Лима и Марко Ярич

Красивата бразилка е на 27 години, когато се омъжва за сръбския баскетболист през 2009 г. Известно е, че моделът е бил девствен до деня на сватбата си, като преди това тя беше казала пред списание GQ следното: „Сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважават, че това е моят избор. Ако няма уважение, това означава, че не ме искат.“ По-интересното в случая е, че Адриана и вече  бившия ѝ съпруг Марко са били гаджета  в продължение на три години преди да сключат брак на Свети Валентин 2009 г. по време на частна гражданска церемония в Джаксън Хоул, Уайоминг. През 2016 г. двойката, която споделя две дъщери, се разведе, а в момента тя има връзка с продуцента Андре Лемерс, на когото преди година роди син.

Лима; Снимка

Лима и Ярич; Снимка: Getty Images

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)


Сиара и Ръсел Уилсън

Певицата и спортистът се срещат през март 2015 г. на баскетболен мач на Университета на Уисконсин като още тогава си дават обет да  не правят секс преди брака си, за да изградят по-силна връзка. „Наистина вярвам, че когато се съсредоточите върху приятелство, имате възможност да изградите здрава основа за връзка – и след като разберете, че сте наистина страхотни приятели и споделяте същите ценности или същия възглед за живота, това някак задава тона“, каза певицата пред People. През 2016 г. Сиара призна, че с Ръсел не правят секс, но това е предизвикателство. „Няма да лъжа. Аз съм човек, така че не е лесно“, призна тя пред Cosmopolitan. „Особено когато го гледам и си мисля, че той е най-красивото нещо, което съм виждала някога, ако трябва да съм честна.“

Преди това Сиара беше сгодена за рапъра Фючър и двамата се сдобиха със син по време на двугодишната си връзка. Сиара и Ръсел се ожениха през 2016-а и вече имат две общи деца, като са  в очакване на трето.

 Ник и

Ник и Джесика; Снимка: Getty Images

Джесика Симпсън и Ник Лачи

Джесика Симпсън, която е дъщеря на бившия пастор Джо Симпсън, описа подробно избора си да се опази от секс преди брака в своите мемоари Open Book, които бяха издадени през 2020 г. Джесика е поела ангажимент към баща си „да остане чиста“ преди да се омъжи. Джо Симпсън подарява на дъщеря си пръстен за чистота, когато тя е на 12 години. Симпсън разкри, че връзката ѝ с Ник Лачи е поставила на изпитание нейната „отдаденост на девствеността“. 

„Веднъж Ник ме прегърна и си помислих, че просто ще избухна в пламъци“, написа тя в книгата си. „Трябваше да го отблъсна, не защото му нямах доверие, а защото се колебаех дали просто да не се предам.“

Все пак Симпсън похвали Лачи за това, че е останал „търпелив“ и ѝ е позволил да реши темпото на физическия напредък на връзката им. Джесика се омъжи за Ник, когато беше на 22 години през 2002 г. 

След секса в първата им брачна нощ, Джесика обаче е разочарована от цялото „това очакване“. „Мислех си, че първият път, когато правим секс със съпруга ми, ще е някакво трансцендентно преживяване и небесата ще се отворят. Това, което не знаех тогава, е че първият път на всеки е неудобен и това е част от всичко. И че това е ОК.“

Симпсън и Лачи финализираха развода си през 2006 г., след което тя се омъжи за ексфутболиста Ерик Джонсън, на когото роди три деца.

 

Сиара; Снимка

Джордин Спаркс и Дана Исая; Снимка: Getty Images
 

Джордин Спаркс и Дана Исая

Джордин Спаркс изчаква да прави секс, докато не се омъжва за Дана Исая през 2017 г. „Не искам да раздавам частици от душата си на много различни момчета – искам да дам всичко от себе си на правилния мъж в правилната вечер“, каза тя пред Celebs Now. „А правилната вечер е моята сватба.“

Докато размишляваше за съпруга си миналата година, красавицата каза: „Дана беше първият човек, който ме видя и нямаше никакви предубеждения за това коя съм. Беше наистина невероятно. Той ме накара да се чувствам в безопасност. Той ме накара да се чувствам щастлива и комфортно“, избухна тя. Една година след като си каза „Да“, двойката посрещна сина си Дана Исая Томас-младши.

 

 

Джъстин и Хейли Бийбър

По време на интервю за Vogue през 2019 г. Джъстин Бийбър разкри, че се е въздържал от секс до сватбата си в съда в Ню Йорк с Хейли Бийбър, след като се е „посветил“ на Бог. По това време тя е на 22 години, а той на 24.

„Бог не ни моли да не правим секс заради него, защото той иска правила и прочее“, обясни носителят на „Грами“. „Той казва: „Опитвам се да те предпазя от нараняване и болка“. Мисля, че сексът може да причини много болка. Понякога хората правят секс, защото не се чувстват достатъчно добре. Защото им липсва самооценка.“

Попзвездата добави: „Исках да се посветя отново на Бог по този начин, защото наистина чувствах, че е по-добре за състоянието на моята душа“, споделя той. „И вярвам, че Бог ме благослови с Хейли като резултат. Има бонуси. Получаваш награда за добро поведение.“

Преди това Джъстин беше споделял следното: „Сексът може да бъде доста объркващ, когато сте сексуално активни с някого.“

Междувременно Хейли каза: „Не знам дали бих казала същото, но имахме различен опит с всичко. Съгласна съм с факта, че физическото общуване с някого може да направи нещата по-объркващи.“

 
Миранда Кер и Еван Шпигел

Докато Миранда Кер (на основната снимка) имаше брак и дете зад гърба си – споделяйки син с първия си съпруг Орландо Блум, тя и Шпигел все пак избират да не влизат в спалнята, докато не се обвържат законно. „Едва след като се оженим“, каза тя на The London Times, когато беше попитана за предпочитаните от тях методи за контрацепция. „Еван е много традиционен. Не можем… искам да кажа, че просто… чакаме.“

По това време супермоделът беше на 33 години, а основателят на Snapchat – на 26. В крайна сметка те зачеват първото си бебе заедно само шест месеца, след като сключиха брак, а в момента са в очакване на третото си общо дете.

 
Джулиан Хъф и Брукс Лайх


Още през 2008 г. Джулиан Хъф каза пред списание CosmoGirl, че иска да остане девствена до брака си. На 19 години тя каза, че изпитва затруднения да се впише в холивудската тълпа и иска да изчака да прави секс с „този специален човек“, за да „укрепи тази връзка“. „Не се опитвам да проповядвам последствия тук, но мисля, че когато кажеш „не“, в крайна сметка това ще бъде по-добро решение“, каза тя след раздялата си с бившия си годеник Зак Уилсън.

Хъф се въздържа от секса, докато не се омъжи за Брукс Лайч, с когото се раздели през 2020 г. Една година преди деня на сватбата им тя призна, че са правили секс по телефона, но са били „наистина зле“ в това изкуство. „Приветствам хората, които са добри в това. Те трябва да дойдат и да ми помогнат!“, призна тя пред Cosmopolitan.

 Ник и

Ник и Марая; Снимка: Getty Images

Марая Кери и Ник Кенън

Въпреки че не бяха девственици, и Марая Кери, и Ник Кенън все пак избраха да изчакат да се сгодят, преди да се сближат един с друг. „И двамата имаме сходни вярвания и просто си помислих, че ще бъде много по-специално, ако изчакаме, докато се оженим“, каза Кери пред Daily Mirror.

Кери загубва девствеността си през 1993 г. на 24 години, когато се омъжи за изпълнителния директор на Sony Music Томи Мотола, който тогава беше на 45 години. През 2019 г. майката на две деца, тогава на 49 години, разкри пред Cosmopolitan, че е имала само пет сексуални партньори в живота си.

Лили Собиески  и Адам Кимел

Актрисата Лили Собиески беше откровена за загубата на девствеността си от съпруга си Адам Кимел през 2010 г. „Предполагам, че 26 години е малко късно да загубиш девствеността си, но за мен беше важно да остана девствена, докато не се омъжа“, каза тя. 40-годишната актриса, най-известна с ролите си във филми като Deep Impact, Never Been Kissed, Eyes Wide Shut и Joy Ride, продължи: „Не беше по религиозни причини или нещо подобно, а просто защото за мен моята девственост беше най-ценният подарък, който някога бих могла да дам на мъж, и исках да съм сигурна, че го давам на правилния мъж.“

 

Тина Фей;

Тина Фей и мъжа й; Getty Images

Тина Фей и Джеф Ричмънд

Тина Фей разкри, че е загубила девствеността си на 24, след като се е омъжила за Джеф Ричмънд. „Това е просто добра, християнска ценност“, каза тя по време на участие през 2009 г. в Late Show на Дейвид Летерман.

 


 

 

Хилари Дъф и Майк Комри

Преди да се омъжи за първия си съпруг Майк Комри през 2010 г., Хилари Дъф практикуваше въздържание от секс. „По-трудно е да имаш гадже, което е по-възрастно, защото хората просто предполагат, че правите секс. Но девствеността определено е нещо, което харесвам в себе си. Това не означава, че не съм мислила за секс, защото всички, които познавам, са го правили и ти искаш да се впишеш“, каза тя пред Elle през 2006 г.

Двамата с Комри се разведоха през 2016 г., а сега изпълнителката е щастливо омъжена за Матю Кома.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари