IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-сексапилният мъж на планетата Патрик Демпси се появи със съпругата си Джилиан

10 декември 2023 16 30

Двамата присъстваха на премиерата на новия му филм Ferrari

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Патрик Демпси се появи със съпругата си Джилиан Финк на премиерата на новия си филм Ferrari. Това е първата публична изява на 57-годишния актьор, след като той беше обявен от списание People за най-сексапилния жив мъж на планетата.

Патрик и Джилиан Финк изглеждаха супер елегантни за събитието, като той демонстрира стройна фигура в черен блейзър и подходящи панталони. Бившата звезда от „Анатомията на Грей“, която участва в новата спортна драма, също така носеше тъмносиня вратовръзка и свежа бяла риза.

Г-жа Демпси, от своя страна, беше избрала за вечерта дълга черна рокля без презрамки с дълбоко деколте, което подчертаваше страхотната ѝ фигура.

57-годишната гримьорка се омъжи за Патрик преди 24 години (през 1999 г.). Двамата са родители на три деца – 21-годишна дъщеря Талула и 16-годишните близнаци Дарби и Съливан.

Патрик беше обявен за най-сексапилния жив мъж, след гласуване на читателите на списание People, по-рано тази година, което го направи втората най-възрастна знаменитост, печелила престижната титла.

Демпси призна, че е бил шокиран да получи честта и разказа как той „винаги е шаферката“ (шегувайки се с филма си „Шаферът“ от  2008г.), докато говореше за това, че най-накрая е получил това отличие. „Винаги съм бил шаферка, а не булка! Дори не си и помислях, че мога да бъда в тази позиция. Така че егото ми е в добра форма“, каза той.

Патрик е най-възрастната звезда, печелила титлата, откакто Шон Конъри бе обявен за най-сексапилния жив мъж преди повече от 30 години през 1989 г., когато беше на 59 години. 

Патрик печели ранен успех в кариерата си като актьор още през 1980-те години, след като участва в редица романтични комедии, включително Can't Buy Me Love от 1987 г. и Loverboy от 1989 г.

След цяла поредица от по-малки телевизионни и филмови роли през 90-те години на миналия век, той участва в хитовата комедия от 2002 г. „Сватбен сезон“. Той се появи във филма заедно с големи холивудски звезди като Рийз Уидърспун, Джош Лукас, Дакота Фанинг и Кандис Берген.

След това Патрик продължи да снима успешни проекти като „Свети Валентин“ от 2010 г. и „Бебето на Бриджит Джоунс“ от 2016 г.

Въпреки филмовия си успех, Патрик е може би най-известен с ролята си на сърдечния неврохирург Дерек „МакДрийми“ Шепърд в хитовия сериал „Анатомията на Грей“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари