IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми за Пиърс Броснан – навлязъл в забранена зона в Йелоустоун

19 януари 2024 09 00

Актьорът твърди, че е невинен

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Пиърс Броснан се забърка в проблеми с природозащитниците и охранителите на националния парк Йелоустоун. 

Актьорът от „Джеймс Бонд“ наскоро сподели снимки, на които седи върху бяла кора, подобна на тези, открити в ограничените термални зони на парка. 

Всичко се случва през декември, когато Броснан е бил обвинен в незаконно навлизане в една от защитените зони на Йелоустоун. Снимките му обаче вече са изтрити, след като той се похвали с посещението си в парка преди няколко седмици. 

По-рано този месец Броснан пледира невинност по обвиненията срещу него. 

Според наказателното дело, заведено в Окръжния съд на САЩ в Уайоминг през декември, актьорът е получил обвинение за преминаване пеша през всички термални зони в каньона на Йелоустоун, с което нарушава ограниченията за посещение. Той също така е обвинен в преминаване на забранени зони, като и двете нарушения са посочени като „дребни“. 

Термалните зони в парка включват горещи извори, гейзери, кални бани, травертинови тераси и фумароли

Посетителите на Йелоустоун трябва да спазват множество правила за безопасност около термалните зони. Паркът предупреждава, че земята под тези области може да е само тънка кора над кипящи горещи извори и може да не бъде безопасна. Освен това, посетителите на парка трябва да останат на обособените пешеходни пътеки, защото термалните басейни са достатъчно киселинни, за да изгорят обувките

Гордият Пиърс Броснан поздрави сина си за важно постижение

Щастие за Пиърс Броснан – стана дядо за четвърти път

Пиърс Броснан празнува рождения ден на любовта на живота си

Наред с избягването на термалните зони, служителите на парка съветват посетителите да опознаят заобикалящата ги среда и да са отговорни към децата, които обикалят гейзерните басейни. 

Пиърс Броснан беше в Уайоминг през октомври, за да снима филма The Unholy Trinity. Уестърн историята беше основно заснета на снимачната площадка Йелоустоун в Парадайс Вали. Във филма, освен Броснан, ще участват още Самюел Л. Джаксън, Брандън Лесард и Итън Пек. Броснан е човек, който изпраща отчуждения си син (Лесард) да убие мъжа, който го е обвинил за престъпление, което не е извършил. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари